sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Demis de la HC Alba Sebeş, Octavian Achimescu îl acuză pe viceprimarul Adrian Bogdan: “Este o mare nedreptate”!

Demis de la HC Alba Sebeş, Octavian Achimescu îl acuză pe viceprimarul Adrian Bogdan: “Este o mare nedreptate”!

Publicat în 28.08.2013 la ora 18:12

Antrenorul Octavian Achimescu, înlăturat de pe banca tehnică a echipei feminine de handbal HC Alba Sebeş în aceste zile, a pus demiterea sa pe seama unui diferent avut cu viceprimarul Sebeşului, Adrian Bogdan iar mărul discordiei este Bianca Bogdan, jucătoarea şi totodată nepoata viceprimarului în cauză.

universitatea-resita-hc-alba-sebesSebeşul a devenit astfel “corabia nebunilor” în ceea ce priveşte handbalul feminin, echipa locală având sprijin financiar de la autorităţile din municiul şi de la CJ Alba pentru a promova pe prima scenă.”Totul mi s-a tras de la un conflict avut cu viceprimarul Adrian Bogdan, n-am acceptat ce s-a încercat să mi se impună referitor la poziţia în teren a Biancăi Bogdan. Într-adevăr, la un amical am avit o discuţie mai aprinsă cu respectiva handbalistă, dar în ansamblu n-am fpst de acord cu deciziil viceprimarului“, a spus Achimescu, antrenor campionatul trecut la HC Alba Sebeş, având drept colaboratori pe Virgil Costea şi Adrian Bogdan. Viceprimarul nu a răspuns apelurilor noastre telefonice, pentru a-şi preciza poziţia.

• Bianca Bogdan – “mărul discordiei”

Cei doi au mai avut în această primăvară anumite diferende, inclusiv la jocurile oficiale din Sala “Florin Fleşeriu”, Achimescu sugerând că Adrian Bogdan încearcă să se implice la echipă. “Este o nedreptate, o mârşăvie. Sâmbătă seara fetele au fost anunţate că a doua zi va fi o şedinţă ad-hoc, iar duminică eu am fost înlocuit, fără să fiu anunţat, sau chamat să dau explicaţii. N-a fost deloc corect, am aflat decizia luată de la una dintre jucătoare, după ce în săptămâna prealabilă, mi s-au dat asigurări că voi continua. Mai mult, într-o discuţie cu domnul Costea, acesta mi-a transmis că nu are ce să-mi reproşeze din punct de vedere profesional“, a încheiat Achimescu, acesta clasându-se campionatul trecut pe poziţia a 6-a în Divizia A.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Un Comentariu la Demis de la HC Alba Sebeş, Octavian Achimescu îl acuză pe viceprimarul Adrian Bogdan: “Este o mare nedreptate”!

  1. shadow Răspunde

    28.08.2013 la 22:47

    …asta este Adrian Bogdan, vicele cum i se mai spune… face legea in oras si pupa in zonele “dorsale” pe Matei, “omul de afaceri” Nicolae Matei, din pacate astfel de oameni conduc orasul, Adrian se baga si in sport si el nu prea are treaba cu sportul, poate in galerie… asa face si in politica, din chelner a ajuns mare viceprimar, sa ne “traiasca” !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.