sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Voinţa Savini Due Sebeş încheie turul pe locul secund după remiza externă de astăzi cu “U” Cluj

Voinţa Savini Due Sebeş încheie turul pe locul secund după remiza externă de astăzi cu “U” Cluj

Publicat în 08.12.2013 la ora 19:17

Vointa-Savini-Due-Sebes-CSS-SighisoaraVoinţa Savini Due Sebeş a terminat astăzi turul Seriei B din Divizia A la handbal masculin, cu un meci egal obținut în deplasare în compania fostei prim-divizionare Universitatea Transilvania Cluj şi iernează pe locul secund al ierarhiei.

Cu acest meci dramatic, “U” Cluj – Voinţa Sebeş încheiat cu scorul 26-26 (15-11), elevii antrenorului Alexandru Weber intră în vacanţă până în luna ianuarie, când este fixată reluarea sezonului.

• Egalat din 7 metri în ultimele 3 secunde

A fost un meci greu, am pierdut două puncte pe mâna noastră. Am avut 22 de atacuri ratate, dar în acelaşi timp, am revenit pe tabelă, după ce am fost conduşi cu 4 goluri la pauză. În minutul 57 adversarii mai aveau avantaj de două goluri, iar în ultimul minut am ajuns să conducem cu 26-25, fiind egalaţi dintr-o lovitură de 7 metri, dictată în ultimele 3 secunde şi precedată de o eliminare nefondată la Iulian Grozav”, a declarat antrenorul Alexandru Weber.

• Al 9-lea meci fără eşec

Debutantă la nivelul eşalonului secund, echipa înfiinţată în urmă cu un an, a reuşit un parcurs remarcabil, adunând 9 partide fără eşec, între care 8 victorii consecutive. Au marcat Cristian Suciu –  10 goluri, Ionuţ Cărăgui – 8, Iulian Grozav – 3, Raul  Muntean –  două goluri, Adrian Cunţan – două, Adrian Ţone – unul, din lot mai făcând parte Cornel Medrea, Radu Balasz, Liviu Moga – Florin Baciu, Vlad Breazu, Iancu Mărginean, Mihai Macarie, Lucian Nimu, Cristian Opincariu.

Returul se va relua în data de 26 ianuarie 2014, cu un meci în Sala “Florin Fleşeriu”, cu HCM Făgăraş. Voinţa Savini Due are 28 de puncte, 9 victorii, un egal şi un unic eşec.

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.