sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Liderul pierde primele puncte, după o remiza spectaculoasă în „Arini”: Șurianu Sebeș – Viitorul Sîntimbru 2-2 (0-1)

Liderul pierde primele puncte, după o remiza spectaculoasă în „Arini”: Șurianu Sebeș – Viitorul Sîntimbru 2-2 (0-1)

Publicat în 19.03.2017 la ora 19:15

Din păcate, Șurianu Sebeș, nu și-a continuat și în retur marșul invincibil din Liga a IV-a, trupa din „Arini” remizând astăzi pe propriul teren, în prima etapă din 2017, cu Viitorul Sîntimbru, scor 2-2 (0-1).

Șurianu, după ce în iarnă a suferit transformări majore, s-a văzut condus la pauză de echipa lui Alexandru Kalanyos, ce a punctat prin Chișu (41). Trupa condusă de Doru Oancea a remontat spectaculos după pauză, marcând prin aiudenii Val. Drăgan (48) și P. Muntean (55). În continuare gazdele s-au jucat cu ocaziile, portarul Ov. Barna având o prestație extraordinară, limitând proporțiile scorului, în plus Lăcătuș a trimis în bară, iar Val. Drăgan și P. Muntean au irosit două situații imense.

După șoc, Viitorul s-a trezit și a fost rândul oaspeților să rateze oportunități prin Tănase și Chișu – intervenții excelente N. Bănică, egalarea survenind în minutul 76, când a punctat Sașa. Șurianu a mai avut o nouă bară, prin Drăgan (82), iar liderul a pierdut primele puncte stagionale.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Liderul pierde primele puncte, după o remiza spectaculoasă în „Arini”: Șurianu Sebeș – Viitorul Sîntimbru 2-2 (0-1)
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.