sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Pas greșit pe „Cetate” pentru echipa lui Mihai Manea: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Şurianu Sebeş 1-1 (0-0)

Pas greșit pe „Cetate” pentru echipa lui Mihai Manea: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Şurianu Sebeş 1-1 (0-0)

Publicat în 23.04.2016 la ora 13:47

unirea-alba-iulia-surianu-sebes-apr-2016Șurianu Sebeș a pierdut două puncte prețioase în cursa pentru promovarea în Liga a 3-a, după remiza de pe „Cetate”, scorul fiind deschis de golgheterul Val. Drăgan (85, din penalty, după un fault asupra lui P. Muntean).

Onacă (88) a restabilit egalitatea cu șut de la marginea careului! În etapa a 23-a a Ligii a IV-a, pe „Cetate”, AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Şurianu Sebeş 1-1  (0-0), o surpriză a rundei.

Este al doilea joc din acest campionat ]n care Mihai Manea se împiedică de fosta sa echipă, după ce în tur a fost învins 2-0, pe când pregătea Mureșul Vințu. Candidata la promovare a controlat primele 45 de minute, dar a scăzut tempoul în actul secund. Totuși, o mare ocazie de a parafa victoria a fost semnată de Lăcătuș (81) – cap din 7 metri parat de Cătălin Suciu, internaționalul de juniori. Deși era credidată drept favorită trupa din „Arini” a plecat dezamăgită de pe „Cetate”

• Mihai Manea: „Echipele care-și doresc mai mult își ating scopurile”

Și noi și adversarii am ratat bune ocazii, iar în anumite momente ale jocului ne-a lipsit prospețimea în gândire. Echipele care își doresc mai mult își ating scopurile. Nu e pierdută lupta pentru promovare, în condițiile în care noi venim de pe locul 4 și ne propunem să câștigăm fiecare meci„, a declarat Mihai Manea.

• Mihai Dăscălescu: „Șurianu, cea mai bună echipă din campionat, Unirea își va apăra corect șansele”

Am întâlnit cea mai bună echipă a seriei, într-un meci peste nivelul Ligii a 3-a. Cătălin Suciu ne-a menținut în viață prin intervențiile sale. Unirea Alba Iulia își va apăra șansele pe teren, indiferent de adversar„, a precizat Mihai Dăscălescu.

• Șurianu a solicitat un penalty la Val. Drăgan

Cea mai controversată fază a jocului s-a produs în minutul 61, când Vali Drăgan a sărit la cap cu un fundaș unirist, iar vizitatorii au solicitat pe un ton vehement lovitură de pedeapsă!

• Portarii în prim plan, Unirea ocazii mari în actul secund

Un meci peste nivelul eșalonului, dominat teritorial de Șurianu, în primul mitan, însă și „alb-negrii” și-au arătat colții. Portarii Cătălin Suciu și Dragoș Pop și-a făcut datoria în repetate rânduri. Amfitrionii au stat la cutie, dar în actul secund și-au trecut în cont marile oportunități prin Joldeș: 55 – bară din corner și mai ales 73 – reluare afară din careul mic, când poarta era goală.

• Scandal cu Nemeș (ii) la meciul Mureșul Vințu – Cuprirom Abrud!

Oficialii de la Șurianu Sebeș vor să reacționeze după cele petrecute ieri la jocul Mureșul Vințu – Cuprirom Abrud și să sesizeze AJF Alba. La respectivul meci, în distribuția oaspeților au evoluat Cătălin Nemeș (aflat în stare de suspendare) și… Dan Nemeș (pe fals) – fotbalist care nu mai are drept de joc în această ediție în care a jucat la două echipe în tur, Performanța Ighiu și Mureșul Vințu. Deci practic, Dan Nemeș a evoluat incorect împotriva echipei unde a fost legitimat ultima dată…

Pas greșit pe „Cetate” pentru echipa lui Mihai Manea: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Şurianu Sebeş 1-1 (0-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.