sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Remiză în derby-ul ultimei etape a turului Ligii a IV-a: Viitorul Sîntimbru – Sportul Petrești 1-1 (0-1)

Remiză în derby-ul ultimei etape a turului Ligii a IV-a: Viitorul Sîntimbru – Sportul Petrești 1-1 (0-1)

Publicat în 17.11.2018 la ora 16:19
   

Viitorul Sîntimbru a reușit să țină în șah liderul la zi a Ligii a IV-a, Sportul Petrești, echipa lui Ștefan Fogoroși remizând 1-1 (1-0), la Galtiu cu echipa de pe prima poziție la finalul turului.

Vizitatorii au punctat primii prin Rahovean (44), replica venind de la Brânză (49), amfitrionii reușind să-și continue o serie excelentă, cu 9 meciuri fără eșec, Ștefan Fogoroși reușind să-și încurce fosta echipă

În minutul 44 Rahovean a deschis scorul, la primul șut pe poartă al meciului, după o acțiune inițiată de Javla, ce l-a lansat peste defensiva adversă pe fundașul vizitatorilor, asistentul judecând excelent situația. O primă repriză săracă în ocazii de poartă, notând numai oportunitățile lui Tănase (33), respectiv T. Mărginean (41) și Bălaș (43). Brânză, golgheterul gazdelor, lansat în adâncime a trimis pe lângă portar din centrul careului, atacantul gazdelor anunțându-și reușita cu o bară în minutul 46!

Tot amfitrionii sunt mai periculoși, dar Tănase a mai ratat o situație bună, șutând pe lângă din interiorul careului (69). Brânză (81) a mai trimis un șut peste transversală, iar Afrapt a avut o acțiune periculoasă în minutul 85, oaspeții revendicând un penalty,

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.