sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Doru Oancea, după înfrângerea de la Targu Mureș: „Este cea mai ruşinoasă înfrângere a carierei”

Doru Oancea, după înfrângerea de la Targu Mureș: „Este cea mai ruşinoasă înfrângere a carierei”

Publicat în 16.06.2019 la ora 11:28

Sportul Petreşti a fost spulberată ieri, la Tg. Mureş, scor 0-6 (0-4), cu CSM Tg. Mureş, în manşa tur a barajului de promovare în Liga a 3-a, iar trupa lui Doru Oancea poate spune deja adio accederii în eşalonul superior.

Diferenţa clară de valoare dintre combatatante s-a regăsit în acest drastic set de tenis administrat de Astafei, Ferfelea şi compania, campioana judeţului Mureş repurtând cel mai clar succes din cele 20 de partide disputate în prima manşă a barajului de promovare. Returul de sâmbăta viitoare, de la Petreşti, reprezintă doar o formalitate, iar Alba întrerupe în mod brutal seria celor 7 promovări consecutive în eşalonul terţ, un record naţional!

De altfel, după coşmarul trăit pe “Tran-Sil”, oficialii campioanei Ligii a IV-a Alba au recunoscut că au avut o misiune imposibilă împotriva unui oponent net superior, de o calitate peste nivelul eşalonului superior.

• Jenu Chirca: “O pălărie mult prea mare, cei 4 jucători de Liga 1 au făcut diferenţa!”

“S-a văzut diferenţa clară de valoare, făcută de cei 4 jucători din Liga 1, prin atitudine şi calitate! Am trăit un meci de coşmar, s-a văzut asta pe teren încă din start, diferenţa fiind făcută de individualităţile din distribuţia gazdelor. Un eşec drastic, pălăria a fost mult prea mare pentru noi împotriva unui asemenea adversar“, a spus Jenu Chirca, preşedintele reprezentantei judeţului Alba.

• Doru Oancea: “Este cea mai ruşinoasă înfrângere a carierei”

Antrenorul Doru Oancea a suferit teribil pe banca tehnică, echipa sa având o zi neagră la Tg. Mureş, Sportul Petreşti fiind surclasată la toate capitolele. “Mă aşteptam să fie un joc dificil, dar nu-mi închipuiam că vom pierde la asemenea diferenţă, făcută de jucătorii de Liga 1 din distribuţia adversă! Am fost suprinşi de agresivitatea şi atitudinea oponenţilor, la care se adaugă . Am întâlnit o echipă foarte bine organizată, ce ştie ce vrea. Este cea mai ruşinoasă înfrângere a carierei de antrenor, însă jucăm până la capăt”, a precizat Doru Oancea, care în 2017, cu Şurianu Sebeş a trecut fericit, cu o dublă victorie, peste barajul cu Viitorul Caransebeş.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.