sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Sportul Petrești i-a transferat pe Ludwig, Borșoi, Buligă și Osogo

Sportul Petrești i-a transferat pe Ludwig, Borșoi, Buligă și Osogo

Publicat în 07.02.2018 la ora 13:26

Sportul Petrești, ocupanta poziției a treia la finele turului Ligii a IV-a – Alba, derulează în intersezon o interesantă campanie de transferuri.

Noul antrenor Doru Oancea, care l-a înlocuit pe banca tehnică pe Ștefan Fogoroși (ajuns la Viitorul Sîntimbru), are deocamdată patru nume noi la antrenamente. Este vorba despre fundașul Borșoi (Viitorul Sîntimbru), mijlocașii Ludwig (Performanța Ighiu) și Buligă (Industria Galda) și atacantul kenian Edwin Osogo (care însă așteaptă dezlegarea de la Rășinari, după ce s-a înțeles cu competitoarea din Alba). Principala preocupare a antrenorului principal al Sportului Petrești este identificarea unor soluții pentru compartimentul ofensiv, în condițiile în care Sava, din pricina unor diferende cu oficialii clubului, nu s-a mai prezentat la antrenamente.

Edwin Osogo (foto) nu este la prima aventură în Alba, africanul mai fiind legitimat la Euro Șpring, Transalpina Șugag și Șurianu Sebeș, la echipa din “Arini” fiind pregătit de Doru Oancea și ajungând la câștigarea barajului de promovare în Liga a 3-a în dubla cu Viitorul Caransebeș. În toamnă, Osogo (25 de ani) a fost legitimat la ACS Păltiniș Rășinari, lider cu maximum de puncte în Liga a 4-a Sibiu, unde a fost coleg cu albaiulianul Ionuț Bratima. Până în prezent petreștenii au susținut două partide de verificare, ambele pierdute, 2-4 cu Energia Săsciori și 1-3 cu Euro Șpring, iar sâmbătă, de la ora 11.00, pe “Pielarul” are parte de un amical cu o divizionară terță, Unirea Alba Iulia.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.