sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Sebeșeni » Sebeșanul Marius Bogin a impresionat jurații emisiunii culinare ”Chefi la cuțite”, difuzate de Antena 1

Sebeșanul Marius Bogin a impresionat jurații emisiunii culinare ”Chefi la cuțite”, difuzate de Antena 1

Publicat în 21.02.2017 la ora 20:04
   

Marius Bogin, de meserie constructor, a tăiat porcul special pentru cei trei chefi, iar ”Tochitura țăranului”, preparatul cu care s-a prezentat în fața lor i-a adus trei cuțite binemeritate, după ce jurații au mâncat tot din farfurie.

”Am tăiat special porcul ca să am la mine carne adevărată(…) Cred că o să fie pe placul lor, este cea mai tare mâncare”, a spus Marius Bogin în timp ce pregătea platoul.

Marius a descoperit bucătăria din necesitate. ”Lucrând pe șantier, în construcții, trebuia să-mi fac singur mâncare…După ce m-am căsătorit, soția mea a venit de la bloc, nu știa să gătească, și ne-am învățat unul pe altul(…) Tăind porci de la vârsta 16-17 ani, atunci am descoperit mai tare, mi-a plăcut și mi-a intrat deja în mână, și am început sa fac preparate. În timp, am prins gusturile….”, a mai precizat Marius.

“Adevărul e că nu am mâncat nimic azi, aştept ceva bun şi gustos”, a spus chef Sorin Bontea. Şi iată că dorinţa i-a fost ascultată pentru că platourile au fost pline ochi cu bunătăţi tradiţional româneşti şi un păhărel de… ţuică.

Cei trei chefi au uitat de jurizare şi au mâncat până nu s-au mai putut ridica de pe scaune. Nici Gina nu s-a putut abţine şi a luat şi ea loc la masă.

“Faptul că ai tăiat porcul special pentru noi este mare lucru. Alţii vin cu platouri franţuzeşti, alea, alea şi tu vii cu porcul”, i-a spus Cătălin Scărlătescu.

Şi tare bine a făcut pentru că Marius Bogin a primit trei cuțite, iar la final toți cei trei jurați l-au vrut în echipă.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.