sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Mijlocașul Iulian Dumitru (Viitorul Caransebeş), pe lista de transferuri a Şurianului Sebeş

Mijlocașul Iulian Dumitru (Viitorul Caransebeş), pe lista de transferuri a Şurianului Sebeş

Publicat în 28.06.2017 la ora 10:39

Proaspăt promovată în Liga a 3-a, Şurianu Sebeş a pus ochii pe mijlocaşul Iulian Dumitru (Viitorului Caransebeş), oponentul din dubla manşă de baraj, ce poate deveni în stagiunea viitoare coechipier cu Val. Drăgan şi compania.

Fotbalistul de bandă, în vârstă de 21 de ani a atras atenţia reprezentanţilor echipei din Alba, ce deja au demarat discuţiile pentru a-l îregimenta pe respectivul jucător, tocmai cel care a marcat golul de onoare în „Arini”, dintr-o lovitură liberă ce l-a surprins pe N. Bănică.

Este un fotbalist interesant, pe care l-am dori. Sunt discuţii preliminarii, conducătorii clubului se ocupă de acest lucru”, a confirmat antrenorul Doru Oancea.

Altfel, Şurianu Sebeş se va reuni în 24 iulie, iar o săptămână mai târziu elevii lui Doru Oancea vor pleca în cantonament centralizat, la Luncile Prigoanei, primul amical fiind programat pentru 29 iulie 2017, cu Viitorul Sîntimbru.

• Întâlnire cu autorităţile locale

Până la reluarea antrenamentelor, oficialii Şurianului încearcă să clarifice chestiunea susţinerii financiare a proaspăt promovatei în Liga a 3-a, vitală fiind implicarea autorităţilor locale. „Probabil mâine ne vom întâlni cu reprezentanţii primăriei Sebeş, să lămurim concret ce se va întâmpla cu echipa. Sunt semnale pozitive, dar trebuie să ştim exact cum se va proceda”, a precizat Doru Oancea.

Facebook 

Mijlocașul Iulian Dumitru (Viitorul Caransebeş), pe lista de transferuri a Şurianului Sebeş
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.