sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Lucrări reluate după 4 ani de stagnare la reţelele de apă şi canalizare în comuna Roşia de Secaş

Lucrări reluate după 4 ani de stagnare la reţelele de apă şi canalizare în comuna Roşia de Secaş

Publicat în 03.10.2013 la ora 13:00

Nicolae Vasile Bogdan primar Rosia de SecasUn vis al locuitorilor comunei Roşia de Secaş se apropie să devină realitate, deoarece lucrările de alimentare cu apă în localităţile Roşia de Secaş, Tău şi Ungurei se apropie de finalizare.

Primarul comunei Roşia de Secaş, Nicolae Vasile Bogdan, ne-a declarat că lucrările au fost demarate în anul 2009, dar execuţia a stagnat din lipsa resurselor financiare, iar în luna iunie a.c. execuţia a fost demarată din nou. Deja s-au introdus aproximativ 6 km de conducte, valoarea lucrărilor efectuate fiind de circa 450.000 de lei. Au rămas de realizat lucrări de circa 100.000 de lei, primarul Nicolae Vasile Bogdan estimând că din primăvara viitoare roşienii vor avea apă potabilă. Pe de altă parte, se implementează deja proiectul de introducere a reţelei de canalizare menajeră şi construire a staţiei de epurare în localitatea Roşia de Secaş, obiectiv aflat în stadiul montării staţiilor de pompare, valoarea investiţiei, a cărei finalizare este estimată peste aproximativ 2 ani de zile, fiind de 500.000 de lei.

R. G.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.