sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Înfrângere în ultimul meci din acest sezon pentru HC Alba Sebeș

Înfrângere în ultimul meci din acest sezon pentru HC Alba Sebeș

Publicat în 19.05.2013 la ora 13:26

Handbal Club Municipal 2 Baia Mare a învins HC Alba Sebeş în ultimul meci din acest sezon din cadrul Diviziei A, Seria B la Handbal Feminin. Meciul jucat în deplasare de echipa din Sebeş s-a terminat cu scorul 35-33 după ce la pauză echipa gazdă avea doar un punct avantaj (14-13). Preşedintele echipei, Virgil Costea a pus eşecul pe seama greşelilor mari de arbitraj.

hc-alba-sebes„A fost un meci bun şi disputat până în ultima secundă. Pe fondul unor fluctuaţii de arbitraj Baia Mare a luat-o înainte. Când arbitrajul a fost corect am reuşit să ajungem din urmă echipa adversă, a fost greu de câştigat meciul cu un asemenea arbitraj. Am fost la egalitate, am avut un sfârşit de meci foarte bun şi disputat în care am alergat şi marcat mult. Au fost mai puţine ratări în a doua repriză dar cum ne-am apropiat ne-au oprit arbitri” a declarat imediat după terminarea partidei, preşedintele echipei HC Alba Sebeş, Virgil Costea.

Pentru HC Alba Sebeş au jucat: Comşa Larisa, Mormeci Lenuţa (portari), Ciolan Ana 11, Hoha Paula – 6, Bidaşcu Oana -5, Predoi Mădălina  – 3, Neag Simina – 2, Bogdan Bianca – 2, Chirilă Paula  – 2, Pojar Ioana – 1, portar, Oncu Alexandra – 1.

Acesta a fost ultimul pentru HC Alba Sebeş din actuala stagiune. Va urma încă o săptămână de antrenament după care se va face o analiză campionatului pentru echipa clasată pe locul 6.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.