sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Echipa din „Arini” a făcut un pas important spre promovarea în Liga a 3-a: Viitorul Caransebeş – Şurianu Sebeş 1-2 (0-0)

Echipa din „Arini” a făcut un pas important spre promovarea în Liga a 3-a: Viitorul Caransebeş – Şurianu Sebeş 1-2 (0-0)

Publicat în 17.06.2017 la ora 20:08

Pas important spre promovare realizat de Șurianu Sebeș, care a câștigat în deplasare, cu Viitorul Caransebeș, scor 2-1 (0-0), echipa lui Doru Oancea reușind să întoarcă scorul împotriva gugulanilor ce l-au avut în teren pe celebrul Dan Alexa, antrenorul Concordiei Chiajna.

Gazdele au deschis scorul prin Șandru (69), însă campioana din Alba a întors rapid și spectaculos rezultatul prin Bălaș (71) și P. Muntean (79), returul disputându-se sâmbătă, 24 iunie 2017, la ora 17.30, în „Arini”. Șurianu poate aduce a șasea promovare consecutivă în Liga a 3-a a unei reprezentante a județului Alba, un record!

• Șurianu a depus contestație pentru lipsa asistenței medicale, startul partidei fiind întârziat cu 14 minute

Vizitatorii au contestat înaintea meciului faptul că medicul prezent la stadion nu avea asupra sa parafa medicală! Șurianu putea câștiga din acest motiv la „masa verde” scor 3-0. Gugulanii au intrat în panică, au  „sustras” două fanioane din colțurile ternurilor pentru a invoca apoi că nu se întrunesc condițiile regulamentare.În ceel din urmă lucrurile au intrat în normal, iar startul jocului s-a dat cu 14 minte întârziere. Începutul partidei a fost însoțit de o atmosferă sud-americană, cu confetti și sute de role de hârtie aruncate din tribună! Sebeșul are în jur de 50 de fani, în vreme ce amfitrionii sunt susținuți de o neobosită galerie, suporterii locali fiind stimulați de sloganul săptămânii în Caransebeș: „Împreună pentru un vis”

 

Facebook 

Acest articol a fost citit de 103 ori

Echipa din „Arini” a făcut un pas important spre promovarea în Liga a 3-a: Viitorul Caransebeş – Şurianu Sebeş 1-2 (0-0)
3.5 (70%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.