sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Monden » Horoscop complet 2018. Vezi ce zodii vor avea mai mult noroc în acest an

Horoscop complet 2018. Vezi ce zodii vor avea mai mult noroc în acest an

Publicat în 03.01.2018 la ora 21:34

Astrologul Mariana Cojocaru a făcut horoscopul complet pentru anul 2018 și a precizat zodiile care vor avea cel mai mult noroc în acest an.

Berbec: Va avea un an foarte bun, pentru că Uranus va intra în cea dea doua casă: sector astro-financiar. Veniturile berbecilor vor fi susținute, mai ales pentru cei care știu ce îsi doresc.

Taur: Va trebui să se apropie de persoanele dragi, cu persoanele cu care intră în contact. Trebuie să fie foarte blânzi.

Gemeni: Au un an foarte bun în relația ce ține de străinătate, de comunicare, de atmosfera de la locul de muncă. Este un an bun la muncă. Are o dorință de călători și de a studia. Au câștiguri pe mai multe planuri, chiar și pentru a aduce pe lume copii.

Rac: Are un debut de an 2018 bun. Luna nouă vine în constelația lor. Este patronul zodiei Racului, deci vor avea un plan bun de bătaie pentru 2018. Relațiile de familie vor fi excepționale.

Leu: Nodul lunar nord este în constelația leului. Cifra 2 apropie foarte bine, deci un plus la capitol relații. E un an în care trebuie să fiți ambițioși și luptători.

Fecioară: Fecioarele sunt foarte bine susținute în zona comunicării. Vestea bună este că Mercurul are mers direct, lucru bun pentru Fecioară.

Balanța: Balanțele sunt foarte bine aspectate și ma refer la zodiacul chinezesc al câinelui de pământ, al cărui echivalent este balanța. Mers bun în sănătate și justiție. Relațiile pe care le va stabili în 2018 vor fi foarte bune.

Scorpion: Scorpionii vor fi marii favorizați ai anului 2018. Timp de 12 ani, ceea ce încep acum, poate să funcționeze perfect. Sunt în zodia norocului.

Săgetător: Sunt atenționați că au Jupiter pe a XII-a casă. E casa dușmanilor vizibili și invizibili. Saturn și luna neagră vor fi în sector astro-financiar. Nu este neapărat un an favorabil. Se vor separa de relațiile din trecut.

Capricorn: Se vor izola intru iluminare. Echivalentul lui Saturn ține de Heremit. El este pustnicul care se retrage pentru a lua decizii foarte bune.

Vărsător: Au o relație interesantă câtă vreme și-au curățat karma și se apropie din ce în ce mai mult de o relație. Pot avea un an excepțional în zona carierei.

Pești: Au în constelația lor pe Neptun, patronul lor. Vor fi mult mai apropiați de credință. Își vor schimba locul de muncă spre unul mai bun.

sursa: dcnews.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.