sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Producătorul de ciorapi CISEROM din Sebeș şi-a redus de şapte ori profitul net, în anul 2018

Producătorul de ciorapi CISEROM din Sebeș şi-a redus de şapte ori profitul net, în anul 2018

Publicat în 01.06.2019 la ora 9:43

Producătorul de ciorapi Cise­rom din Sebeş, o companie cu o istorie de peste 90 de ani, a realizat în 2018 afaceri de aproximativ 22,5 mil. lei (4,8 mil. euro), în scădere cu 1% faţă de anul anterior, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a înregistrat anul trecut un profit net de 83.285 de lei, în scădere de peste 7 ori faţă de anul precedent, arată datele publice existente. Numărul mediu de angajaţi ai companiei a scăzut de la 312 în 2017 la 308 anul trecut.

Povestea CISEROM începe în 1927, când Gustav Bahner din Liechtenstein, un cartier al orașului Oberlungwitz din Germania de Est, înființează la Sebeș o mică fabrică de ciorapi, pe nume G.B.L.

Șosetele CISEROM sunt fabricate după cele mai înalte standarde de calitate, cu atenție la detalii și grijă pentru cumpărător. Folosind cea mai bună materie primă, deceniile de experiență, dar și tehnologie de ultimă generație, CISEROM încearcă în prezent să atragă un segment mai tânăr, prin alegeri stilistice studiate, o atentie sporită acordată șosetelor colorate și colecțiilor tematice. Un sortiment variat de peste 150 produse pentru bebelusi,copii si adulti, ajungând la peste 2000 de repere distincte acoperă cele mai rafinate gusturi în materie de șosete.

sursa: zf.ro

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.