sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Falk Pruscha, CEO Star Transmission: „Oferim salarii competitive în comparație cu ceea ce există pe piața din România”

Falk Pruscha, CEO Star Transmission: „Oferim salarii competitive în comparație cu ceea ce există pe piața din România”

Publicat în 04.04.2016 la ora 20:25
   

Falk-Pruscha-apr-2016Falk Pruscha, CEO Star Transmission și Star Assembly, a fost întrebat, astăzi, la Sebeș, despre salariul mediu al muncitorului român la Daimler, comparativ cu cel din Germania, la o fabrică similară de cutii de viteze. Acesta nu a dat date concrete însă a spus că Daimler are salarii competitive în comparație cu ceea ce există pe piața din România.

”Nu vă pot da date concrete cât este salariul unui muncitor, însă vă pot spune că oferim salarii competitive în comparație cu ceea ce există pe piața sin România”, a spus Falk Pruscha.

Pruscha a fost întrebat, totodată, după lansarea oficială a producției cutiilor de viteze automate cu nouă trepte 9G-Tronic, dacă întâmpină probleme privind livrările cutiilor de viteze având în vedere infrastructura din România. ”Nu pot vorbi de dificultăți sau de greutăți. Vă pot spune că noi căutăm constant noi căi, noi rute, noi posibilități de transport și vă spun că ne uităm în direcția transportului pe cale ferată”, a afirmat Pruscha.

Subsidiara concernului german Daimler din România, Star Assembly Sebeș, a lansat, luni, producția cutiei de viteze automată cu nouă trepte 9G-Tronic și și-a extins, astfel, capacitățile în activitățile de producție a cutiilor de viteze de ultimă generație destinate automobilelor Mercedes-Benz.Evenimentul a avut loc la doi ani de când a fost așezată piatra de temelie pentru începerea lucrărilor de construcție a unității Star Assembly.

La ceremonia oficială de inaugurare  au participat, pe lângă reprezentanții Daimler și Mercedes Benz, Costin Borc, viceprim-ministru, Ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, autorități locale precum și numeroși oaspeți din mediul economic și politic.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.