sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Doi tineri din Șpring suspectați de mai multe spargeri reținuți de polițiști

Doi tineri din Șpring suspectați de mai multe spargeri reținuți de polițiști

Publicat în 14.11.2014 la ora 12:13

duba-politie-sebesPolițiștii Postului de Poliţie Șpring i-au identificat în cursul zilei de ieri, 13 noiembrie 2014, pe doi tineri din comună ca fiind persoanele bănuite de comiterea unor furturi prin care s-a cauzat un prejudiciu estimat la 2.700 de lei.

Potrivit IPJ Alba, “în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că în luna octombrie 2014, T.I.A., de 19 ani împreună cu L.V., de 19 ani, ambii din comuna Şpring, au sustras de pe un câmp din comună, un dispozitiv în valoare de 1.200 lei, folosit la îndepărtarea animalelor din culturile agricole.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că în aceeaşi lună, T.I.A. a pătruns în pivniţa unui imobil din localitatea Vingard şi a sustras mai multe scule a căror valoare a fost evaluate la suma de 1.500 de lei.

După comiterea furturilor, bunurile sustrase au fost depozitate într-un imobil nelocuit din localitatea Vingard, loc din care au fost recuperate de poliţişti şi restituite păgubiţilor.

 Faţă de cei doi tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.