sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Derby-ul Văii Frumoasei adjudecat de echipa lui Ștefan Fogoroși: Sportul Petreşti – Transalpina Şugag 4-1 (3-1)

Derby-ul Văii Frumoasei adjudecat de echipa lui Ștefan Fogoroși: Sportul Petreşti – Transalpina Şugag 4-1 (3-1)

Publicat în 27.05.2017 la ora 19:12

Sportul Petrești a reușit reabilitarea în derby-ul formaţiilor de pe Valea Frunoasei, după o săptămână dezastruasă, în care a pierdut în „Arini” şi a fost eliminată din semifinalele Cupei României.

Echipa condusă de Ștefan Fogoroși a încheiat returul fără a pierde vreun punct pe teren propriu, la Petrești fiind „interzis” vizitatorilor. De partea cealaltă, moral excelent pentru vizitatori, ce veneau după 4 victorii succesive şi urcarea pe ultima treaptă a podiumului.

Ritm alert, multe orgolii, asistență numeroasă și fotbal plăcut în derby-ul Văii Frumoasei, asezonat în pauză cu o tombolă pentru spectatori și un recital al Fanfarei din Petrești.

Partida a început furtunos, iar gazdele au deschis scorul prin Pamfiloiu (2), egalitatea fiind restabilită de Fl. Stoica în minutul 15, tot după o fază fixă. S-a jucat pe contre, dar mai preciși la finalizare au fost petreștenii ce au mai punctat în două rânduri până la pauză, prin Ov. Stancu (20) și B. Sava (35, din penalty), ultima fază importantă a primei reprize fiind bara aceluiași Fl. Stoica (44).

La fel de spectaculoasă a fost și repriza secundă, cu ocazii din abundență, gazdele mai marcând o dată prin D. Ianc (64), un lucru de remarcat fiind sportivitatea celor două formații. Transalpina rămâne pe ultima treaptă a podiumului, iar Sportul Petrești a urcat pe poziția a 5-a.

Facebook 

Derby-ul Văii Frumoasei adjudecat de echipa lui Ștefan Fogoroși: Sportul Petreşti – Transalpina Şugag 4-1 (3-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.