sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Demonstrații acordare prim ajutor la Școala Gimnazială din Daia Română

Demonstrații acordare prim ajutor la Școala Gimnazială din Daia Română

Publicat în 08.02.2016 la ora 11:43

crucea-rosie-demonstratii-acordare-prim-ajutor-daia-romana-2016Vineri, 5 februarie 2016, în ultima zi a primului semestru, peste 100 de elevi de la Școala Gimnazială Daia Română, din județul Alba, au fost încântați și deosebit de bucuroși să primească vizita a 7 voluntari ai Crucii Roșii, transmite prof. Bradila Laura.  

Prezentându-se, aceștia au stârnit și mai mult uimirea copiilor spunându-le că activează de peste 2 ani în cadrul Crucii Roșii și încă sunt elevi.

Noțiunea de Voluntar, lucru în echipă, departamente specifice Crucii Roșii, și alte noutăți au fost asimilate de elevi.

”Partea cea mai interesanta – demonstrațiile cu ajutorul manechinului Ana și mai ales a dramatizării unor accidente – uimire, curiozitate, bucurie, încântare, relaxare – cuvinte ce pot descrie întalnirea noastra, care sparam sa nu fie ultima, si desigur memorabila pentru amandoua partile”, a spus prof. Bradila Laura.

La Scoala Gimnaziala Daia Romana, si de anul trecut, printr-un parteneriat cu societatea Naționala de Crucea Rosie – Filiala Alba, sprijiniti  director Dusa Adrian, dar mai ales de un inimos si dedicat voluntar Bogdan Solomon, s-au pus bazele  unui echipaj de ~Sanitarii pricepuți~ cu care au participat la faza zonala, apoi la cea județeană.

Facebook 

Demonstrații acordare prim ajutor la Școala Gimnazială din Daia Română
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.