sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Crimă macabră la Gârbova de Sebeș. Un bărbat și-a omorât în bătaie soția iar mai apoi i-a pus trupul neînsuflețit într-un sicriu

Crimă macabră la Gârbova de Sebeș. Un bărbat și-a omorât în bătaie soția iar mai apoi i-a pus trupul neînsuflețit într-un sicriu

Publicat în 18.10.2016 la ora 13:02

medicina-legala-nouUn bărbat, de 59 de ani, din Gârbova de Sebeș a fost reținut de polițiști după ce și-a ucis în bătaie soția, iar mai apoi a așezat-o într-un sicriu pe care l-ar fi achiziționat din timp.

Crima, care a fost de o cruzime rară, s-a petrecut vineri, 14 octombrie 2016, în localitatea Gârbova de Sebeș. Bărbatul a bătut-o pe femeia în vârstă de 52 de ani până când aceasta a decedat în urma loviturilor primite.

Imediat după crimă, bărbatul ar fi așezat trupul soției într-un sicriu cu intenția de a șterge urmele crimei. Acesta urmează să ajungă în fața judecătorilor.

UPDATE: Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat că, în data de 14 octombrie, în jurul orelor 17.30, inculpatul aflat la locuința sa din satul Reciu, comuna Gârbova de Sebeș, județul Alba, pe fondul unui conflict spontan cu soția sa victima R.M.,  i-a aplicat acesteia din urmă multiple lovituri cu obiecte contondente, care i-au cauzat hemoragie internă și externă consecutivă unui politraumatism cu hematoame multiple faciale, toraco-abdominale, fesiere, ale membrelor superioare, fracturi costale, hemo-pneumotorax stâng, rupturi pulmonare care au condus la deces.

Inculpatul a încercat să ascundă urmele infracțiunii prin toaletarea cadavrului și pregătirea grabnică a înmormântării, solicitând în acest sens medicului de familie emiterea unui Certificat constatator al decesului, însă acesta a refuzat și a înștiințat organele competente. Astfel, cadavrul victimei a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Alba unde a fost examinat și s-au emis primele constatări preliminare cu privire la moartea acesteia.

La data 17 octombrie, prin ordonanţa procurorului criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, s-a dispus reţinerea inculpatului RUGINOSU AUREL pe o durată de 24 de ore, iar la data de 18.10.2016 s-a formulat propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie raportată la infracțiunea de omor, față de inculpatul susnumit, pe o perioadă de 30 de zile.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului Ruginosu Aurel pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 18 octombrie, sens în care a fost emis și mandatul de arestare preventivă.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale.

FOTO: ARHIVĂ

Crimă macabră la Gârbova de Sebeș. Un bărbat și-a omorât în bătaie soția iar mai apoi i-a pus trupul neînsuflețit într-un sicriu
2.8 (55%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.