sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Voinţa Savini Due Sebeş a urcat pe locul secund în clasament după victoria de astăzi împotriva CSM Satu Mare

Voinţa Savini Due Sebeş a urcat pe locul secund în clasament după victoria de astăzi împotriva CSM Satu Mare

Publicat în 23.02.2014 la ora 20:39

Vointa-savini-Due-Sebes-nov-2013Voinţa Savini Due Sebeş a câştigat meciul programat astăzi în sala Florin Fleşeriu din Sebeş împotriva echipei CSM Satu Mare cu scorul 27-18, la pauză 12-10.

Cu toate că nu au avut parte de aceaşi atmosferă de care au beneficiat ieri fetele de la HC Alba Sebeş, băieţii pregătiţi de Alexandru Weber au impus ritmul partidei şi în cele din urmă au fost declaraţi învingători în faţa unei formaţii puternice. În prima parte meciul a fost unul echilibrat însă la pauză Voinţa Savini Due Sebeş a intrat cu avantaj la cabine, scor 12-10. În cea de a doua parte gazdele au făcut spectacol, dovadă diferenţa mare de pe tabelă de la finalul partidei, care a fost de nouă goluri în favoarea sebeşenilor. Fanii prezenţi în sala din Sebeş au fost răsplătiţi cu spectacol, în ultimele 10 minute ale partidei, elevii lui Weber jucând un handbal foarte frumos. “A fost un meci foarte bun pe care l-am controlat de la început până la sfârşit. Pe final băieţii au făcut spectacol pentru publicul prezent în sală. Mulţumim galeriei care a fost alături de noi şi sperăm că la următorul meci să obţinem o victorie mai clară. Îi felicit pe băieţi pentru cum au jucat” a declarat Alexandru Weber, antrenor Voinţa Savini Due Sebeş. În acest meci au ieşit la rampă din nou portarii echipei din judeţul Alba, Cornel Medrea având câteva intervenţii extraordinare, iar Liviu Moga apărând în ultimele 5 minute ale partidei 4 lovituri de la şapte metri ale adversarilor.

Pentru Voinţa Savini Due Sebeş au marcat: Alin Cărăgui – 9 goluri, Adrian Cunţan – 4, Adrian Ţone – 3, Iulian Grozav – 2, Florin Baciu – 2, Mihai Macarie – 2, Vlad Breazu – 2, Cristain Suciu – 2 şi Raul Muntean – 1.

La oaspeţi au punctat: Cosmin Chira – 7 goluri, Marian Clipea – 4, Ioan Morar – 4, Florin Mateş – 2 şi Andrei Popa – 1.

Divizia A de handbal masculin se va întrerupe pentru o perioadă de 3 săptămâni, Voinţa Savini Due Sebeş urmând să joace abia în 16 martie în deplasare contra HC Sibiu.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.