sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Campioana Ligii a IV-a Alba se distanțează în clasament: Şurianu Sebeş – Olimpia Aiud 5-1 (3-0)

Campioana Ligii a IV-a Alba se distanțează în clasament: Şurianu Sebeş – Olimpia Aiud 5-1 (3-0)

Publicat în 27.05.2017 la ora 14:03

Șurianu Sebeș s-a distrat la ultima reprezentație în fața propriilor suporteri, înaintea barajului de promovare în eșalonul terț, învingând fără emoții pe Olimpia Aiud, scor 5-1 (3-0).

Formația lui Doru Oancea a marcat prin Gabriel Cotoară (88) al 100-lea gol stagional! Campioana județului a bifat a 8-a victorie consecutivă și se pregătește de derby-ul orgoliilor din ultima rundă, de la Ocna Mureș, între echipele invincibile ale primăverii, Șurianu așteptând să-și afle adversarul din barajul pentru Liga a 3-a.

Aiudenii au început promițător disputa din „Arini”, ocazie Dănciulescu (1), dar au capotat rapid, primind trei goluri în prima jumătate de oră. Defensiva Olimpiei a fost străpunsă de Șt. Radu (8) – oaspeții au solicitat ofsaid, Cl. Marcu (11) – după două faze fixe și Ad. Lăcătuș (29) – jocul devenind o simplă distracție pentru amfitrioni.

• Defensivă năucită în prima jumătate de oră

Olimpia s-a prăbușit din pricina rapidelor lovituri primite la la poarta lui Ad. Roman a fost o adevărată canonadă, cu ratări peste ratări din partea primei clasate, ce nu a putut conta pe R. Trif, P. Muntean, Rahovean – suspendați, Cutean – accidentat și Osogo – învoit, criză de efectiv fiind și la Olimpia ce a avut numai 13 jucători.

Șurianu s-a jucat cu ocaziile, miza fiind una specială, atingerea bornei “100” în privința golurilor marcate în actuala stagiune.

La reluare, jocul a căpătat un aer și mai evident de vacanță, iar elevii lui Remis Țălnar au redus ecartul prin Bălan (55), o reluare cu capul, dar n-au putut evita eșecul, venit după 8 rezultate pozitive. Aiudenii au mai amenințat prin Șușman (65) – „cap” milimetri pe lângă, fază ce ar fi putut relansa jocul, dar apoi s-au trezit amfitrionii, ce și-au reluat asediul. În min. 80, portarul Ad. Roman scapă copilărește un balon, iar Cl. Marcu fructifică din apropiere. În minutul 88, norma de „100” a fost atinsă prin reușita lui Gabriel Cotoară, scăpat singur, după o deviere la marginea careului advers.

Acest articol a fost citit de 18 ori

Campioana Ligii a IV-a Alba se distanțează în clasament: Şurianu Sebeş – Olimpia Aiud 5-1 (3-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.