sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » O nouă victorie pentru campioana Ligii a IV-a: Şurianu Sebeş – Sportul Petreşti 2-1 (2-0)

O nouă victorie pentru campioana Ligii a IV-a: Şurianu Sebeş – Sportul Petreşti 2-1 (2-0)

Publicat în 21.05.2017 la ora 14:28

Șurianu Sebeș, deja campioană a Ligii a IV-a – Alba, nu are adversar, mărturie stând și victoria obținută în derby-ul Văii Frumoasei, în „Arini”, cu Sportul Petrești, scor 2-1 (2-0), eroul principal al jocului fiind golgheterul aiudean Vali Drăgan, ce a parafat al 7-lea succes la rând al formației lui Doru Oancea.

Fane Fogoroși a cunoscut gustul înfrângerii, după ce în precedentele trei runde acumulase maximum de puncte. Diferența de valoare a fost evidentă în prima repriză,emoțiile apărând în al doilea mitan, când Pamfiloiu a redus ecartul în minutul 59, cu o reluare cu capul din 7 metri

• Primul gol primit după 10 runde!

Zarurile au fost aruncate încă din primul mitan, dominat de amfitrionii. La prima situație reală de gol, Vali Drăgan a finalizat sub bară centrarea perfectă trimisă de R. Trif și a deschis scorul în minutul 7. Șurianu a presat în continuare, Dobre a respins spectaculos de sub bară reluarea lui R. Trif, dar în minutul 37 Rodina a dictat penalty pentru un henț la I. Nemeș (fază contestată de vizitatori), lovitura de pedeapsă fiind transformată singur de același Val. Drăgan. Abia atunci s-au trezit vizitatorii, ce au început să amenințe careul lui Bănică, șomer până atunci.

Revenirea în joc a petreștenilor s-a concretizat prin reușita lui Pamfiloiu, dar golul prmit a avut efect invers, Șurianu revenind la timonă și punându-i probleme lui Dobre, prin Ad. Lăcătuș, Ludwig și P. Muntean. Meciul a căpătat o nouă suplimentară de suspans, din tribune fanii vizitatorilor încurajându-și favoriții. Confruntarea s-a aprins, iar S. Bogdan a trimis o „bombă” ce a trecut milimetric pe lângă vinclu (81).

În minutul 90, după ce a primit o lovitură în cap cu gheata de la Cl. Marcu, la un duel la centrul terenului, Stancu de la Sportul, a fost înlocuit din pricina sângerării abundente.

Prima clasată avea o serie extraordinară, cu 7 victorii consecutive și 10 întâlniri în care nu a primit gol, Sportul Petrești prezentându-se la acest meci cu trei victorii consecutive.

Acest articol a fost citit de 22 ori

O nouă victorie pentru campioana Ligii a IV-a: Şurianu Sebeş – Sportul Petreşti 2-1 (2-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.