sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Monden » Videoclipul piesei “Miracle”, cu care Paula şi Ovi vor reperezenta România la Eurovision, va fi produs de Eduard Schneider

Videoclipul piesei “Miracle”, cu care Paula şi Ovi vor reperezenta România la Eurovision, va fi produs de Eduard Schneider

Publicat în 17.03.2014 la ora 13:17

miracle-making-offPreferat pentru a doua oară, producătorul din Sebeş, Eduard Schneider, este cel care va realiza videoclipul cu care Paula şi Ovi vor reprezenta România la concursul Eurovision 2014. Tot el a realizat în 2010 și clipul piesei „Playing with Fire”, cu care cei doi interpreţi au făcut cinste ţării noastre, punând România pe treapta a III-a podiumului în finala competiţiei din Norvegia.

 Anunţul a fost făcut chiar de către producător, pe pagina sa de Facebook:„M-a sunat Paula săptămâna trecută pentru a produce videoclipul care va reprezenta România la Eurovision 2014 și astăzi am aflat că este încântată de propunerea mea de scenariu. Sunt încrezător că vom reuși să ridicăm ștacheta mai sus decât data trecută”, a spus Edy.

Cunoscut şi sub numele de DJ Phantom, Edi Schneider şi-a câştigat renumele datorită muzicii sale, compuse pentru numeroase trupe şi solişti din România, precum Andre, BUG Mafia, K1,  t-Short, Genius, 3Sud Est, Blondy, Ro-Mania, Simplu sau Bere Gratis, dar şi altele. De asemenea, în ultima vreme, Edi s-a remarcat şi prin producţia unor videoclipuri spectaculoase. El este producător video, prin propria sa firmă, Schneider Production, şi a regizat multe spoturi publicitare şi videoclipuri.

Reamintim că tot Eduard Schneider a realizat şi clipul de prezentare pentru melodia „Playing with Fire”, cu care Paula și Ovi au participat la Eurovisionul din 2010, în Norvegia, piesa cu care România a reuşit să se claseze pe onorantul loc III. Clipul a fost filmat în Alba Iulia, la mall, în Sebeş şi puţin în Austria.

Poti vedea AICI – The Making Off-ul videoclipului “Playing with Fire” Paula & Ovi Eurovision 2010 (ROMÂNĂ) from Eduard Schneider. Filmările sunt realizate la Alba Mall

Concursul cântecului european Eurovision se va desfăşura în acest an la Copenhaga (Danemarca), pe 6, 8 şi 10 mai. Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, timp de 58 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan. Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este “Tornero”, compusă de Eduard Cîrcotă şi interpretată de Mihai Trăistariu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.