sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Victorie la scor a liderului lângă „Gara Mare”: Rapid CFR Teiuş – Şurianu Sebeş 0-6 (0-2)

Victorie la scor a liderului lângă „Gara Mare”: Rapid CFR Teiuş – Şurianu Sebeş 0-6 (0-2)

Publicat în 23.04.2017 la ora 14:18

Liderul Şurianu Sebeş a câştigat fără emoţii în deplasarea de la Teiuş, scor 6-0 (2-0), MVP-ul partidei fiind atacantul aiudean Vali Drăgan, golgheterul Ligii a IV-a, care și-a trecut în cont un „careu”, marcând în patru rânduri (11, penalty, 14, 49, 88)!

Mai întâi, acesta a transformat un penalty în minutul 11, după un henț al lui Mihălțan, iar peste 3 minute, Val Drăgan a finalizat la colțul scurt.

Și la reluare, în minutul 49, Drăgan și-a arătat clasa, cu o execuție de finețe, boltă peste G. Costea, căpitanul feroviarilor.

Al 4-lea gol al vizitatorilor a fost reușit de Cotoară (85), cu o execuție superbă, peste zid a unei lovituri libere de la 20 de metri, ex-ocnamureșeanul marcând întâia oară pentru trupa din „Arini”.

Jumătate de duzină de goluri a fost realizată de R. Trif (90+2), acesta transformâna a doua lovitură de pedeapsă a oaspeților.

Prima clasată a controlat ostilitățile, impunându-se lejer, fără a forța, teiușenii apropiindu-se rar de buturile lui N. Bănică, goalkeeper neînvins de 5 jocuri.

Diferența de valoare a fost una evidentă, rezultând un succes fără niciun fel de emoții pentru echipa ce va reprezenta Alba la barajul de promovare în eșalonul terț.

Acest articol a fost citit de 32 ori

Victorie la scor a liderului lângă „Gara Mare”: Rapid CFR Teiuş – Şurianu Sebeş 0-6 (0-2)
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.