sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Universitatea Reşiţa – HC Alba Sebeş: 30-40

Universitatea Reşiţa – HC Alba Sebeş: 30-40

Publicat în 08.05.2013 la ora 17:27

Astăzi a avut loc partida dintre Universitatea Reşiţa şi HC Alba Sebeş  terminată cu scorul de 30-40 (25-31). Meciul a contat pentru Divizia A, Seria B la Handbal Feminin şi a fost câştigat de echipa din Sebeş care a avut avantaj pe tabelă în majoritatea timpului.

handbal-hc-sebesDeşi în prima repriză echipa antrenată de Adrian Achimescu a avut unele erori în defensivă, partea secundă le-a găsit mai motivate şi dornice de succes. La victoria obţinută a pus umărul şi portarul echipei, Lenuţa Mormeci care a reuşit un moment de spectacol şi a marcat din propriul careu.

Preşedintele echipei, Virgil Costea a fost mulţumit de jocul echipei mai ales de partea ofensivă. „Meciul a fost disputat, ambele echipe au jucat într-un ritm susţinut. Scorul a fost tot timpul în avantajul nostru, puţin timp tabela a arătat egalitate. Am stat foarte bine în atac, am ieşit bine la contraatac, iar în apărare am avut momente de slăbiciune în prima repriză. A fost un meci bine gestionat în care jucătoarele care au făcut deplasarea au fost receptive şi au făcut un joc bun” a declarat preşedintele HC Alba Sebeş, Virgil Costea.

La fel ca şi preşedintele, antrenorul s-a arătat mulţumit de a doua repriză şi de ofensiva echipei. „A fost un meci foarte bun, o prima repriză mai slăbuţă în apărare dar în a 2-a repriză ne-am concentrat mai mult şi asta s-a văzut. Pe final am avut o atitudine foarte bună” a declarat antrenorul echipei, Adrian Achimescu.

Pentru vizitatoare au jucat: Comşa Larisa, Pecariu Mihaela, Mormeci Lenuţa  – 1, Bogdan Bianca – 1 , Chirila Paula – 1 Pojar Ioana – 2, Neag Simina – 2, Oncu Alexandra – 3,  Predoi Madalina – 6,  Ion Ana – 7, Bidascu Oana – 7, Ciolan Ana 10 – goluri

Meciul următor va fi miercuri la Sebeş contra echipei din Râmnicu Vâlcea. Înaintea acestei dispute HC Alba Sebeş se afla pe locul 6 din 14 formaţii, iar acum echipa poate urca în clasament în funcţie de jocul celorlalte echipe.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.