sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Şirul eşecurilor în Liga Națională continuă cu a 16-a înfrângere consecutivă: HC Alba Sebeş – HCM Roman 24-31 (8-18)

Şirul eşecurilor în Liga Națională continuă cu a 16-a înfrângere consecutivă: HC Alba Sebeş – HCM Roman 24-31 (8-18)

Publicat în 10.04.2016 la ora 9:22
   

hc-alba-sebes-csm-bucuresti-ian-2016La penultima reprezentaţie din actuala ediție a Ligii Naţionale disputată pe teren propriu, HC Alba Sebeş a pierdut în Sala „Florin Fleşeriu” cu HCM Roman, scor 24-31 (8-18).

A fost a 16-a înfrângere consecutivă a nou-promovatei şi al 11-lea eşec din tot atâtea meciuri disputate în 2016.

Așa cum era de așteptat, HCM Roman n-a avut probleme în deplasarea de la Sebeș. Disputa n-a avut istoric, deoarece Romanul a condus cu 3-0 și 5-1 în debut, iar în minutul 20 scorul a ajuns la 14-4. La pauză, oaspetele conduceau cu 18-8, pentru ca în actul secund diferența să se micșoreze, după ce Florin Pera a trimis pe teren, la fel ca și în etapa trecută, jucătoarele ce au evoluat mai puțin în acest sezon. „Mă deranjează lipsa unei atitudini competitive la nivelul jucătoarelor. Mă aşteptam ca fetele în acest final de campionat să joace în primul rând pentru ele, să arate că au valoare„, a declarat Seviştean Popa.

Marcatoare:  Ana Ciolan –  9 goluri, Nicoleta Safta – 5, Cristina Predoi – 3, Cristina Mitrache – 2, Andreea Pătuleanu 2,  Paula Hoha – 1, Mihaela Pătuleanu – 1, Iulia Andrei – 1,

Partida a contat pentru etapa a 24-a, iar runda următoare, HC Alba Sebeş va juca în 16 aprilie, în deplasare cu SCM Craiova.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.