Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, 19 august 2023: Întâlnire cu campionii handbalului din Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Sâmbătă, 19 august 2023, începând cu ora 18.00, în Sala sporturilor „Florin Fleșeriu” din  Sebeș va avea loc o gală inedită a handbalului local, în cadrul căreia publicul are ocazia de a se reîntâlni cu jucătorii care au pus numele orașului pe harta națională a performanțelor sportive.

Evenimentul va aduce în centrul atenției echipa care în urmă cu 50 de ani contribuia la câștigarea Campionatului Național de Juniori I băieți, precum și lotul feminin care în urmă cu 25 de ani promova în Liga Națională de handbal feminin.

Organizatorii – Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș – transmit mulțumiri prof. Ioan Pârvu pentru sprijinul oferit în realizarea întâlnirii cu campionii handbalului din Sebeș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Sport

Sebeșanca Georgia Călin, dublu medaliată la Campionatul Național de Culturism și Fitness, desfășurat la Cluj-Napoca

sebesinfo.ro

Publicat

în

Georgia Călin, o tânără din Sebeș, a reușit o performanță dublă la Campionatul Național de Culturism și Fitness, care a avut loc la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai 2024. A obținut două medalii la două categorii ale competiției.

Tânăra din Sebeș a reușit să câștige medalia de argint la categoria „Bikini Junioare 21-23 ani” și medalia de bronz la „Bikini Fitness First Timers,” la Campionatul Național de Culturism și Fitness din Cluj-Napoca.

„Sunt mândră să reprezint România la primul meu concurs. Sunt recunoscătoare pentru parcursul meu sportiv, fiind fostă handbalistă de performanță a echipei LPS Florin Fleșeriu Sebeș, antrenată de domnul Octavian Achimescu, căruia îi datorez omul și sportiva care sunt azi. Am pornit în această călătorie singură și fără vreo informație, trecând prin cursuri și învățând din greu. Nu m-am gândit niciodată că o să ajung pe o scenă în fața unei mulțimi de oameni de calitate și sportivi. Tot ce pot să zic este că am reușit să-mi înving fricile și limitele și să mă clasez pe un loc neașteptat pentru prima mea competiție. Nu visam nici măcar podiumul, dar am primit evaluarea pentru meritele mele. Și nu în ultimul rând, mulțumiri familiei mele și iubitului meu, care au stat în spatele meu și m-au sprijinit în toată pregătirea. Nu în ultimul rând, mulțumiri sălii Ovy Gold Gym, în care m-am antrenat!”, a declarat Georgia Călin.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Sebeșanul Petru Roncea, dublu vice-campion la Campionatul Național de Culturism si Fitness

sebesinfo.ro

Publicat

în

Petru Roncea, un tânăr originar din Sebeș, a reușit să obțină locul doi la proba de culturism clasic și clasic physique, în cadrul Campionatul National de Culturism si Fitness s-a organizat la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai 2024.

Concursul a avut loc la Sala Polivalentă iar tânărul din Sebeș a concurat în două proble: culturism clasic și clasic physique. A reușit o performanță extraordinară clasându-se pe locul doi la prima probă, din 14 concurenți, și tot locul doi, la cea de-a doua, din 16 concurenți.

„Deși am vrut să ajung pe locul întâi, sunt extrem de mulțumit de rezultatul avut, prin care mi s-a confirmat că tot ce am făcut in pregătirea care a durat 3 luni a fost in direcția bună, urmând sa continui acelasi drum până voi ajunge campion. Prin asta vreau să mulțumesc echipei mele care a fost formată din Lucian Nicolescu, Vlăduț Corciu, Galață Răzvan și restul persoanelor care m-au susținut!” a declarat Petru Roncea despre prestația sa de la concurs.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

LPS Sebeș U17, eliminată în sferturile de finală, după 2-6 cu SCM Zalău

sebesinfo.ro

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3).

Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile fuseseră deja aruncate, iar vizitatorii au redus ecartul prin Vintilă (53, la 0-4) și Todea (83, la 1-5).

„Am fost copleșiți de miză, asta e clar și depășiți categoric la capitolul atitudine. A contat faptul că am jucat pe iarbă, noi fiind obișnuiți cu terenul sintetic. După începutul modest, am echilibrat, am avut ocazii, dar până la urmă aceasta a fost soarta întâlnirii. Am văzut ce înseamnă importanța unui asemenea meci”, a punctat Doru Oancea.

A fost ultimul joc din această stagiune pentru „leii” din Sebeș, care au terminat play-off-ul pe poziția secundă și s-au calificat în optimile de finală.

LPS Sebeș: Similie – Davel, Cătană, Vintilă, Moise, Crișan, Cosma, Rădac, Ghitan, Popoviciu, Todea, rezerve Crețu, An. Ursu, Al. Ursu, Ganga, Boca, Hațegan, Dican, Fulea.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes