sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Un nou eșec pentru nou promovată: HC Alba Sebeș – Corona Brașov 22-29 (10-12)

Un nou eșec pentru nou promovată: HC Alba Sebeș – Corona Brașov 22-29 (10-12)

Publicat în 31.10.2015 la ora 22:24

HC-Alba-Sebes-oct-2015HC Alba Sebeș a pierdut astăzi, în Sala „Florin Fleșeriu”, cu  Corona Brașov, scor 22-29 (10-12), meci contând pentru etapa a 10-a a Ligii Naționale de Handbal feminin, a cărui disputare a stat sub semnul înrebării, din pricina dramei de la București.

Amfitrioanele au ratat 4 aruncări de la 7 metri și nu fac față disputelor de pe prima scenă, prestația fiind departe de pretenții.

Partida a fost echilibrată până la mijlocul primei reprize, când Sebeșul conducea cu 5-4 în min. 13. S-a mers cap la cap până la 10-10, în minutul 27, dar a venit căderea!

• Șapte goluri consecutive încasate!

Până în minutul 40, gazdele nu au mai izbutit să marcheze, într-un interval de 13 minute, răstimp în care au primit 7 goluri. În acest interval s-a scris soarta jocului.

• Gol din poartă în poartă

Potarul echipei brașovene, Denisa Dedu a reușit să-și învingă colega din poarta adversă, Paula Vișan!

• Virgil Costea: „Iar ne-a lipsit atitudinea”

„Iar ne-a lipsit atitudinea, comportamentul a fost unul de nepăsare! Fetele nu joacă la adevărata lor valoare, din păcate, nu răspund la indicațiile antrenorului. Dacă nu se vor trezi, o să le coste foarte scump”, a declarat președintele Virgil Costea.

HC Alba Sebeș este penultima clasată în ierarhie, cu numai 4 puncte în 10 confruntări. Din ultimele 4 dispute, a strâns numai o remiză, pierzând două meciuri la rând.

Pentru HC Alba Sebeş au punctat Alexandra Andrei – 5, Cristina Predoi – 4, Nicoleta Safta – 3, Elena Mitrache – 3, Lavina Dobromir – 2, Andreea Ivan – 2, Nicoleta Rusu – 2, Ana Ciolan – 1, din lot au mai făcut parte Paula Vișan, Bianca Curmenț – Alina Șorodoc, Andreea Pătulean,  Bianca Bogdan, Paula Hoha, Iulia Andrei.

Runda următoare este o deplasare la Roman, joi, la ora 11.00.

Un nou eșec pentru nou promovată: HC Alba Sebeș – Corona Brașov 22-29 (10-12)
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.