sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Un nou Country Manager va conduce operațiunile Holzindustrie Schweighofer din România

Un nou Country Manager va conduce operațiunile Holzindustrie Schweighofer din România

Publicat în 08.03.2016 la ora 12:10

Într-un context care se prefigurează a fi unul tot mai dificil pentru cel mai important jucător de pe piața lemnului din România, care face obiectul unor anchete derulate de instituțiile statului privind presupuse neregului în achiziționarea de masă lemnoasă, Consiliul de Administrație al companiei austriece Holzindustrie Schweighofer a decis să numească o persoană nouă în funcția de country manager.

Astfel, în locul Dan Bănacu director general al fabricii din Comănești care va rămâne purtătorul de cuvânt al companiei locale, a fost numit Thomas Schiefer. Acesta a ocupat funcții importante de conducere în cadrul companiei Rehau,

Schiefer va coordona activitatea celor cinci fabrici Holzindustrie Schweighofer din România și a directorilor de fabrică din Sebeș, Rădăuți, Reci, Siret și Comănești și al celor 3000 de angajați.

Prima deschisă (2003) și cea mai importantă fabrică din România a Holzindustrie Schweighofer este cea de la Sebeș

Potrivit companiei, în prezent, aproape 50% din lemnul cumpărat și prelucrat de Holzindustrie Schweighofer provine din import, din țări precum Ucraina, Belarus, Slovacia, Slovenia, Bulgaria, Rusia, Ungaria, Serbia, Bosnia, Polonia, Lituania, Austria, Croația, Cehia, compania importând, mai nou, și cherestea din Germania.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.