sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Un cetățean din Sebeș solicită cadrelor medicale de la Spitalul Municipal mai multă atenție: „Mătușa mea a primit un diagnostic greșit, după ce au fost încurcate radiografiile”

Un cetățean din Sebeș solicită cadrelor medicale de la Spitalul Municipal mai multă atenție: „Mătușa mea a primit un diagnostic greșit, după ce au fost încurcate radiografiile”

Publicat în 12.08.2017 la ora 16:54
   

Un cetățean din Sebeș solicită mai multă atenție din partea personalului medical care deservește Spitalul Municipal din Sebeș. Acesta a povestit situația în care a fost pusă mătușa sa, care a fost trimisă la internare cu un diagnostic greșit, după ce radiografia sa a fost încurcată cu cea făcută unei alte persoane:

”Pacienta este mătușa mea, în vărstă de 69 de ani. Are o boală legată de sistemul imunitar și este foarte expusă la pneumonii. De altfel a făcut în ultimul an aproximativ 5 pneumonii, motiv pentru care e și mai gravă eroarea comisă de cei de la Radiografie. Săptămâna aceasta, miercuri, a fost la spital la Sebes, cu trimitere de la medicul de familie, pentru radiografie. După o oră i-a fost dat filmul și recomandările scrise. Nu ceva foarte grav dar a fost recomandată internarea. A mers la medicul de familie după trimitere și a doua zi s-a dus la Alba, deoarece a mai fost acolo internată și este tratată de același medic care știe istoricul ei medical. Norocul ei a fost că trimiterea de la medicul de familie nu a fost Ok și nu i-au putut face internarea. Așadar s-a întors la Sebes pentru a merge după-masă la medic să ia o nouă trimitere. La scurt timp după ce a primit-o, a fost sunată să meargă din nou la spitalul din Sebeș, deoarece s-a comis o eroare, respectiv diagnosticul i-a fost pus după radiografia altui pacient”, ne-a scris cetățeanul.

Acesta concluzionează că, dacă nu se greșea biletul de trimitere, mătușa sa ar fi fost internată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia și ar fi primit un tratament conform diagnosticului eronat și speră că, după publicarea sesizării sale, cadrele medicale vor fi mai atente, astfel încât să nu treacă și alți pacienți prin situația expusă mai sus.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.