sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Turistă rămasă agățată în bretelele rucsacului, de un telescaun din Șureanu, salvată în ultima clipă de angajații acestuia

Turistă rămasă agățată în bretelele rucsacului, de un telescaun din Șureanu, salvată în ultima clipă de angajații acestuia

Publicat în 14.02.2018 la ora 19:35

O turistă a rămas agățată astăzi, de un telescaun, la Șureanu, viata acesteia atârnând doar de „rezistența bretelelor” rucsacului în care aceasta a rămas prinsă.

Toate astea s-au întamplat, probabil, datorită faptului că nu există nicio persoană care sa supravegheze cu atenție coborarea turiștilor din telescaun. 

O scenă incredibilă, în care toți priveau iar „echipa de salvare” formată ad-hoc de angajații telescaunului abia se mișca pentru a rezolva problema. De teamă să nu cadă, turista a stat încremenită câteva minute bune, atârnând de telescaun.

Cu toate acestea cei care deservesc telescaunul se pare că nu găseau o solutie rapidă pentru a o salva, însă până la urmă doi angajaţii ai pârtiei au urcat pe unul dintre stâlpi şi au ridicat-o cu grijă, aşa că nimeni nu a fost rănit.

Salvamontiștii recomandă ca atunci când folosiți telescaunul rucsacul să fie ținut în brațe, special pentru a evita astfel de situații.

video/foto: Cristian Ivan

Turistă rămasă agățată în bretelele rucsacului, de un telescaun din Șureanu, salvată în ultima clipă de angajații acestuia
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.