sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Transalpina Șugag se retrage din Liga a IV-a

Transalpina Șugag se retrage din Liga a IV-a

Publicat în 07.08.2018 la ora 14:16

Configurația viitoare stagiuni în Liga a IV-a rămâne, cel puțin până joi, 9 august 2018, când este fixată stabilirea țintarului, o necunoscută, ultima informație fiind retragerea altei echipe, Transalpina Șugag!

Este o situație complicată, nu putem spune exact numărul echipelor. Sperăm să ajungem la 16”, a declarat Cristian Petropulos, președintele AJF Alba, la Radio Unirea FM.

Conform informațiilor vehiculate în lumea fotbalului județean, Ioan Budin, finanțatorul echipei de pe Valea Sebeșului, s-ar implica la Voința Stremț, unde ar ajunge cu o parte dintre jucători (nume precum Plitea, Gh. Rîșniță sau V. Mureșan, pe urmele fostului coechipier Goangă, deja în curtea Stremțului). Transalpina Șugag a fost lider de toamnă stagiunea anterioară, fiind implicată în lupta pentru promovare până la acel scandal din Sâmbăta Mare, 4-5 cu CS Ocna Mureș (cu arbitrul Mihai Domșa) și a jucat și finala Cupei României, faza județeană, de la Galtiu (2-3 cu Sportul Petrești). Însă, o serie de alți jucători, Pojar, P. Lazăr, Mura, N. Găldean, Șufană, B. Găldean sau Diaconu, stau în așteptare, fiind curtați, “la pachet” sau individual de echipe precum Viitorul Sîntimbru. “Intenționez să activez doar la nivel de juniori la Șugag. În scurt timp o să anunț oficial AJF Alba de intențiile mele”, a spus Ioan Budin. Transalpina Șugag (s-a vesiculat faptul că va evolua la Vințu de Jos) ar reprezenta al treilea abandon estival, după Fortuna Lunca Mureșului și Cuprirom Abrud, în “așteptare” fiind Dacia Mihalț, ce ar intra la cerere, precum Navobi Cricău și Viitorul Vama Seacă.

Pe lângă CSU Alba Iulia vor fi noutăți și în Liga a V-a echipe precum Voința Teiuș, o formație nou-înființată din Ighiu, Arieșul Baia de Arieș, plus revenirile altor două combatante, Șoimii Ciumbrud și AFC Pianu.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.