sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Țepar din Orăștie prins în flagrant de polițiști în timp ce încerca să-i vândă motorină amestecată cu apă unui bărbat din Lancrăm

Țepar din Orăștie prins în flagrant de polițiști în timp ce încerca să-i vândă motorină amestecată cu apă unui bărbat din Lancrăm

Publicat în 17.04.2014 la ora 15:15

bidoane-motorinaPoliţia municipiului Sebeş a fost sesizată, în cursul zilei de ieri, de către I.Ş.,  de 42 ani, din localitatea Lancrăm, că o persoană necunoscută l-a contactat telefonic, oferindu-i spre vânzare cantitatea de aproximativ 1.400 litri motorină, urmând a stabili ulterior locul de întâlnire pentru efectuarea tranzacţiei.

Poliţiştii de investigaţii criminale şi criminalişti din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, în urma activităţilor specifice desfăşurate, au organizat un flagrant. Cu această ocazie s-a reuşit identificarea apelantului, în persoana lui Ioan G., de 40 ani, din municipiul Orăştie, judeţul  Hunedoara, în timp ce oferea spre vânzare persoanei vătămate, cantitate de aproximativ 300 litri lichid (amestec de apă cu motorină), încercând astfel să-l inducă în eroare pe acesta, prezentând ca şi combustibil amestecul de apă cu motorină”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tentativă de înşelăciune”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul  244, alin. 1 din Codul penal, precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.