sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Teanu Popa, înainte de ultimul meci al turului disputat pe teren propriu: „Avem nevoie de sprijinul suporterilor”

Teanu Popa, înainte de ultimul meci al turului disputat pe teren propriu: „Avem nevoie de sprijinul suporterilor”

Publicat în 10.11.2015 la ora 12:30

HC-Alba-Sebes-oct-2015HC Alba Sebeş dispută joi, 12 noiembrie 2015, de la ora 18.00, în Sala „Florin Fleşeriu”, ultima partidă a turului pe teren propriu, cu SCM Craiova.

Înaintea acestei confruntări, antrenorul Seviştean Popa face apel la suporterii din localitate, pe care îi aşteaptă în număr cât mai mare la sala. „Este ultimul joc al sezonului pe teren propriu şi trebuie să-l câştigăm. Traversăm un moment mai puţin fericit, dar prietenul la nevoie se cunoaşte. Fac un apel la fanii din Sebeş, la iubitorii handbalului, să vină alături de noi, să ne susţină, pentru că avem mare nevoie. Cred că împreună putem învinge”, a spus Seviştean Popa.

Oltencele se poziţionează pe locul 8, cu 14 puncte, iar gazdele sunt penultimele, cu 4 puncte şi au şanse tot mai puţine să evite retrogradarea. Handbalistele pregătite de Seviştean Popa şi Alina Şorodoc traversează o perioadă critică, cu un punct în 5 partide şi trei eşecuri consecutive.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Teanu Popa, înainte de ultimul meci al turului disputat pe teren propriu: „Avem nevoie de sprijinul suporterilor”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.