sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Primăria Municipiului Sebeș face apel la conducătorii auto să nu-și lase mașinile parcate neregulamentar, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină eficient

Primăria Municipiului Sebeș face apel la conducătorii auto să nu-și lase mașinile parcate neregulamentar, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină eficient

Publicat în 06.01.2019 la ora 18:27

Primăria Municipiului Sebeș solicită tuturor conducătorilor auto să acorde o atenție sporită locului în care aleg să-și parcheze vehiculele, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină, având în vedere că ne aflăm în plin sezon de iarnă.

La intervenția din data de 3 ianuarie am întâmpinat numeroase impedimente, datorită autoturismelor staționate pe partea carosabilă sau care îngreunau trecerea utilajelor de deszăpezire, în special pe arterele secundare.

Reamintim tuturor cetăţenilor, precum şi agenţilor economici care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Sebeş, că odată cu răcirea vremii şi apariţia fenomenelor naturale specifice iernii (zăpadă, gheaţă sau polei), au obligaţia de a curăţa perimetrul proprietăţii (trotuare, rigole, etc.), pentru a evita producerea de evenimente neplăcute.

Potrivit prevederilor Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Sebeş nr. 64/2017, aruncarea zăpezii din curţi proprietate personală pe căile publice de acces şi parcarea autovehiculelor, în perioada de iarnă, astfel încât să fie stânjenită funcţionarea utilajelor de deszăpezire a localităţii şi necurăţarea zăpezii imediat după depunere şi a gheţii de pe trotuarele din faţa imobilelor pe care le deţin sau le administrează, în vederea asigurării circulaţiei normale a pietonilor precum şi, în cazul formării poleiului, a neutilizării materialelor antiderapante, se sancționează cu amenzi.

Pentru informaţii sau sesizări, autoritățile locale vă stau la dispoziție la numărul de telefon 0258-731004 sau la numărul scurt al Poliției Locale a Municipiului Sebeș, 0358-919.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.