sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Teanu Popa a debutat cu victorie: CSM Bistrița – HC Alba Sebeș 24-26 (12-11)

Teanu Popa a debutat cu victorie: CSM Bistrița – HC Alba Sebeș 24-26 (12-11)

Publicat în 21.09.2014 la ora 13:21

cs_timisoara__hc_alba_sebesAntrenorul Teanu Popa a debutat cu dreptul pe banca tehnică a HC Alba Sebeș, obținând o victorie în deplasare, în prima etapă a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, cu CSM Bistrița, scor 26-24 (11-12), unul dintre goluri fiind înscris de portarul Stăncuţa Guiu.

Am întâlnit o echipă ce şi-a vândut scump pielea, în ciuda faptului că jucătoarele din Bistriţa traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al finanţării. Meciul a fost echilibrat, dar în final am dovedit că suntem mai maturi, experienţa şi valoarea spunându-şi cuvântul. Nu putem să facem o apreciere reală, dar ne bucurăm că am câştigat o întâlnire cu un oponent incomod, iar Seviştean Popa a revenit cu succes pe banca tehnică”, a declarat preşedintele Virgil Costea.

În runda următoare, conjudețenele vor juca acasă cu CSM Slatina, duminică, 28 septembrie, în Sala “Florin Fleșeriu”

Golurile HC Alba Sebeş au fost marcate de Mihaela Pătuleanu şi Adriana Tămaş – câte 5 goluri, Anişoara Durac şi Ana Ciolan – câte 4, Alina Şorodoc – 3, Stăncuţa Guiu, Lavinia Dobromir, Andreea Pătulean, Bianca Bogdan şi Paula Hoha – câte unul au mai jucat Lenuţa Mormeci, Viorica Muntean, Raluca Petean, Alexandra Oncu.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.