sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Șurianu Sebeș l-a achiziționat pe Claudiu Coltor, golgheterul Viitorului Sântimbru

Șurianu Sebeș l-a achiziționat pe Claudiu Coltor, golgheterul Viitorului Sântimbru

Publicat în 04.01.2016 la ora 22:09

Viitorul-Santimbru-Energia-SascioriLovitură de senzație în Liga a IV-a, unde Șurianu Sebeș a reuțit să-l achiciționeze pe atacantul Claudiu Coltor, golgheterul contracandidatei Viitorul Sântimbru, liderul turului !

Atacantul marcase 14 goluri în prima parte a campionatului, fiind depășit de Vali Drăgan (Șurianu Sebeș). „Coltor este un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult! Am realizat o lovitură managerială, întrucât fotbalistul nu avea contract de profesionist, iar din 2016 este cu acte în regulă a echipei noastre. Va pleca în cantonamentul centralizat din luna februarie”, a declarat Armando Popescu, finanțatorul ocupantei locului secund.

• Viitorul Sântimbru susține contrariul, s-a declanșat războiul!

L-am luat împrumut de la Olimpia Aiud pentru un an, dar în același timp a semnat un contract în alb cu noi. Dacă a semnat cu altă echipă îl privește, dar riscă să fie suspendat până la vară. E o situație mai delicată, Olimpia mi l-a împrumutat, iar noi nu puteam să-l înregistrăm în vară. Coltor este un caz închis, practic și-a bătut joc de noi„, a afirmat Adrian Hulea, președintele Viitorului Sântimbru.

Jucătorul aparținuse de Metalul Aiud, dar apoi a jucat la Olimpia Aiud pentru trei luni și i-a înștiințat pe oficialii Sântimbrului că vrea să plece în Liga a 3-a, la Sănătatea Cluj. Această mutare a declanșat un adevărat război între primele două clasate din Liga a IV-a.

Oficialii din „Arini” au profitat de faptul că fotbalistul fusese împrumutat de Olimpia Aiud la Șurianu Sebeș, însă evolua pe bază de convenție.

Astfel, Mihai Manea va avea la dispoziție un atac de vis, format din aiudenii Val. Drăgan, P. Muntean și Cl. Coltor, toți trecuți pe la Olimpia Aiud și implicit primii doi marcatori ai Ligii a IV-a. Pe lângă Coltor, Șurianu i-a mai înregimentat pe V. Ignat, Borșoi, P. Muntean și I. Grozav (Mureșul Vințu) și G. Toma (Performanța Ighiu)

• M. Lupșan și Stănilă – la Sportul Petrești

Pe de altă parte Stănilă și M. Lupșan au ajuns la Sportul Petrești, iar Circov la Performanța Ighiu.

Șurianu Sebeș l-a achiziționat pe Claudiu Coltor, golgheterul Viitorului Sântimbru
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.