sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Sava, gol de trei puncte, în derby-ul primei etape a Ligii a IV-a: Viitorul Sîntimbru – Sportul Petreşti 0-1 (0-0)

Sava, gol de trei puncte, în derby-ul primei etape a Ligii a IV-a: Viitorul Sîntimbru – Sportul Petreşti 0-1 (0-0)

Publicat în 27.08.2017 la ora 17:14

Viitorul Sîntimbru şi Sportul Petreşti s-au duelat, astăzi, în derby-ul rundei inaugurale a Ligii a IV-a, partida de la Galtiu însemnând şi revenirea pe banca tehnică a amfitrionilor a antrenorului Dan Comşa, ce a suferit însă o înfrângere, scor 0-1 (0-0), în fața fostului său colaborator Ștefan Fogoroși.

Două dintre protagonistele stagiunii s-au anihilat reciproc, de acest rezultat fiind interesată în mod direct CS Ocna Mureș. A fost un meci închis, cu puține ocazii, cea mai mare fiind irosită de D. Hulea (16), ce a șutat în bara laterală. Sportul a stat la cutie, stilul preferat al lui Fogoroși, dar a lovit decisiv în minutul 66, când lansat frontal B. Sava l-a învins pe Ov. Barna, după o pasă excelentă de la Mucea.

Jocul s-a animat instant, iar în minutul 77, Sava, căpitanul oaspeților i-a întors serviciul lui Mucea, care a ratat incredibil, șutând în Ov. Barna. Cea mai mare ocazie de egalare a fost irosită de Birk (83), cap peste bară din 4 metri, când în loc de 0-2 putea fi 1-1! În final, Adrian Hulea, oficialul gazdelor a fost eliminat de centralul M. Domșa (Aiud).

Facebook 

Sava, gol de trei puncte, în derby-ul primei etape a Ligii a IV-a: Viitorul Sîntimbru – Sportul Petreşti 0-1 (0-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.