sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Şurianu Sebeş a deraiat Rapidul de Teiuş în propria gară: 2-3 (1-2)

Şurianu Sebeş a deraiat Rapidul de Teiuş în propria gară: 2-3 (1-2)

Publicat în 05.10.2014 la ora 15:30
   

rapid-teius-surianu-sebesDeşi Teiuşul antrenat de Horațiu Rusu a început neaşteptat de bine şi a ratat numeroase ocazii, Şurianu Sebeş a fost echipa mai consecventă şi s-a agăţat de fiecare ocazie avută pe parcursul meciului.

Diaconu a punctat de două ori în prima repriză (20, 42) după două greşeli ale defensivei adverse, iar Nagy a punctat pentru Teiuş în ultimul minut al primei reprize, stabilind scorul de 2-1 la pauză pentru Şurianu Sebeş.

Imediat după reluarea jocului Teiuşul a început din nou bine, însă în minutul 55 după un corner al echipei din Sebeş, Lazăr a avut o intervenţie de portar pe linia porţii, centralul Mihai Domşa acordând penalty şi cartonaş roşu pentru jucătorul de câmp al Teiuşului. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Circov (56). Horaţiu Rusu a efectuat câteva mutări ofensive, iar în minutul 84 R. Muntean a înscris cel de-al doilea gol al echipei din Teiuş cu o execuţie senzaţională. Pe final Teiuşul a mai ratat două ocazii mari de gol, însă în cele din urmă Sebeşul s-a impus.

• Conflict Octavian Rusu – Doru Oancea, cu acuze!

La finalul jocului, Octavian Rusu, tatăl antrenorului de la Rapid CFR Teiuş a avut o altercaţie cu tehnicianul oaspeţilor Doru Oancea, declarând că acesta l-ar fi contactat săptămâna trecută pe fiul său Horaţiu, pentru a-i propune să “nu-şi folosească în mod corect forţele” în acest meci. Teiuşeanul susţine că are înregistrarea convorbirii, iar în replică Doru Oancea susţine că “nici vorbă de aşa ceva”

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.