sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Stațiunea Șureanu se bucură de numeroși turiști, în ciuda drumului neasfaltat

Stațiunea Șureanu se bucură de numeroși turiști, în ciuda drumului neasfaltat

Publicat în 27.12.2015 la ora 16:11

Sureanu-27-dec-2015Pasionații de schi au ales în ultima săptămână din 2015 Domeniul de la Șureanu deși drumul până la pârtie lasă mult de dorit.

Chiar dacă stratul de zăpadă a fost în scădere, la Șureanu s-a putut schia în acest weekend. Stratul existent, de circa 10-15 cm grosime, se prezintă în condiții acceptabile și se poate schia fără mari dificultăți.

Potrivit informaţiilor transmise de Serviciul Turism din cadrul CJ Alba, atât la Arieșeni cât și la Șureanu sunt așteptate ninsori în cursul săptămânii viitoare, urmate de o puternică răcire a vremii (până la -17 grade Celsius) în preajma Revelionului.

Inaugurat în 2010, domeniul schiabil din Munţii Şureanu are 10 pârtii, cu grade diferite de dificultate. Sunt două instalaţii de teleschii şi una de telescaun, iar locul este perfect şi pentru fanii snowboard-ului sau ai snowmobilului.

Acces: Sebeș – Șugag – lacul Oașa (DN 67 C), apoi la dreapta spre – mănăstirea Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului – Domeniul Schiabil Șureanu (DJ 704). Distanță față de Sebeș: 82 km, care pot fi parcurși în aproximativ 2 h (fără popasuri).

Facebook 

Stațiunea Șureanu se bucură de numeroși turiști, în ciuda drumului neasfaltat
3 (60%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.