sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Sportul Petrești rămâne liderul Ligii a IV-a Alba, după 6-0 (1-0) cu Olimpia Aiud

Sportul Petrești rămâne liderul Ligii a IV-a Alba, după 6-0 (1-0) cu Olimpia Aiud

Publicat în 07.04.2018 la ora 19:02

Sportul Petrești va petrece Sărbătările de Paști în fotoliul de lider al Ligii a IV-a Alba, echipa lui Doru Oancea câștigând disputa de pe „Aiudelul” cu Olimpia, scor 6-0 (1-0).

Marcatori: Afrapt (15, 69), Coltor (46, 75, 90), Gavriluță (88), un set la zero în contul liderului pe “Aiudelul”, cu o triplă a lui Coltor împotriva fostei sale echipe.

După o primă repriză echilibrată, în care ambele echipe au avut două – trei ocazii de a marca, oaspeții reusesc să deschidă scorul în min. 15 prin Afrapt după o lovitura de colț la care portarul Adi Roman a fost ținut, mai bine de zece secunde în sase metri, pentu a nu interveni la minge. Protestele gazdelor au rămas fara rezultat dar și fara cartonașe.

Premergător acestei faze, Olimpia a ratat ocazia primei reprize, prin Sebi Simandi, care în min. 10, din colțul careului de 16 metri a lobat mingea în vinclu, exact la încheietura barelor, mingea revenind în teren, iar faza s-a încheiat cu un corner rămas fară rezultat.

Absolut nimic din desfașurarea primei reprize nu anunța ceea ce s-a întamplat în repriza a doua. Ca prin minune, pe teren a ramas o singură echipă – Sportul Petrești – și arbitrii. A urmat o sarabandă de ocazii și de  goluri la poarta Olimpiei, începand cu cel al ex „olimpicului” Claudiu Coltor în min. 47, continuand cu Afrapt, Coltor din nou (posibil ofside), Gavriluță și din nou Coltor, el fiind și servantul la ambele goluri ale coechipierilor săi.

De comentat la golul patru în care Coltor și inca un coechipier se aflau singuri, în terenul Olimpiei, unde au primit o minge (deviată voit / sau nu) de către un aparator al Olimpiei și la golul șase „vazut” doar de tușier și apoi validat de central, la o lovitura libera a lui Coltor, parată sigur de Roman, care a depasit sau nu linia porții.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.