sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Seviștean Popa: „Mergem să învingem la Slatina”

Seviștean Popa: „Mergem să învingem la Slatina”

Publicat în 30.01.2015 la ora 12:07
   

sevistean-popaHC Alba Sebeş a câştigat lejer partida disputată împotriva celor de la CSM Bistriţa, scor 34-20, însă prima repriză i-a dat bătăi de cap antrenorului Seviştean Popa, care şi-a certat elevele după ce acestea au ratat ca în curtea şcolii de pe semicerc.

Cu toate acestea, exeprimentatul tehnician a precizat că întotdeauna debuturile sunt mai dificile, iar HC Alba Sebeş va intra uşor, uşor în ritmul normal. Partida programată în acest weekend la Slatina se anunţă una extrem de dificilă, iar Teanu Popa îşi doreşte foarte mult victoria „pentru a nu lăsa niciun loc de interpretare”. Meciul contra formaţiei CSM Slatina este programat, duminică, de la ora 11.00.

Partida mai slabă făcută de HC Alba Sebeş în compania Bistriţei, la primul meci din 2015 poate fi pusă şi pe seama absenţelor numeroase din lot. Totuşi, la partida contra formaţiei CSM Slatina Teanu Popa se va putea baza pe serviciile jucătoarelor Alina Şorodoc şi Bianca Bogdan, însă antrenorul a tras un semnal de alarmă cu privire la dificultatea partidei din Oltenia. „Cel mai greu meci este cel care urmează. CSM Slatina este o formaţie puternică, am văzut acest lucru la un turneu de pregătire. De asemenea, în lotul Slatinei a revenit Busuioceanu, o jucătoare extrem de bună şi foarte experimentată, care ne poate pune probleme mari. Avem nevoie de victorie la Slatina pentru a nu lăsa loc de alte interpretări”, a precizat Seviştean Popa pentru Ziarul Unirea. Întreg interviul cu tehnicianul de pe banca echipei HC Alba Sebeş îl puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.