sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Sâmbătă, 25 martie 2017: Cupa Snow-Golf Șureanu, ediția a II-a. Vezi programul

Sâmbătă, 25 martie 2017: Cupa Snow-Golf Șureanu, ediția a II-a. Vezi programul

Publicat în 18.03.2017 la ora 15:15

Clubul de Golf „Paul Tomiță” în parteneriat cu Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis organizează, în 25 martie 2016, Cupa de Snow-golf Șureanu ediția a II-a, un eveniment unic în România. Pentru că sezonul rece ține majoritatea jucătorilor departe de terenul de joc, organizatorii vă invită la o competiție inedită de golf, care va avea loc pe zăpadă.

Domeniul Schiabil Șureanu este situat în Munții Șureanu, într-un cadru natural montan magnific de altitudine mare, între vârful Șureanu de 2.059 metri altitudine și vârful Pătru de 2130 metri altitudine.

Competiția va avea loc Sâmbătă, 25 martie, în cadrul Domeniului Schiabil Șureanu, după următorul program:

10:00 – 10:30 Deschidere oficială

Con Ana

10:30 – 11:00 Ședință tehnică / Stabilire flight

Con Ana

11:00 – 13:00 Start competiție

Platou între școala de schi Pași Liberi și Con Ana

13:30 – 14:30 Prânz

Con Ana

18:30 – 19:00 Premiere

Pensiunea Bellamy

19:00 Cină festivă

Pensiunea Bellamy

Regulamentul competiției va fi următorul:

– Se vor juca 9 găuri par 3

– Se vor utiliza mingi de golf colorate (fiecare jucător va aduce propriile mingi)

– Se vor utiliza 3 crose (la alegere)

– Se vor aplica regulile R&A

Așteptăm înscrierile dumneavoastră pe site-ul clubului www.golfclubpaultomita.ro. Mai multe informații la numărul de tel. 0744 642 552 Viorel Medrea.

Clubul de Golf Profesor “Paul Tomiță” a luat naștere în 1995 la inițiativa profesorului Paul Tomiță care s-a retras la pensie în satul său natal Pianul de Jos . Din 1938 pana la pensionare, in 1975, Paul Tomiță a servit cu credință, dragoste și dăruire cauza golfului romanesc, fiind profesor titular de golf la Country Club. Regele Mihai, membrii ai marilor familii Cantacuzino, Ghica, Brâncoveanu, Știrbei, Bibescu, alte mari personalități ale vremii, precum și ambasadorii și diplomații care frecventau Country Club au moștenit de la Paul Tomiță tehnica și măiestria jocului, dar și simpatia față de acest extraordinar om.

Rotary este o organizație a oamenilor de afaceri și reprezentanților diferitelor profesii, care asigura servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate și stabilește relații de bună înțelegere. Membrii Clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis își unesc forțele pentru a promova si derula diferite proiecte in plan social, pentru întreaga comunitatea, nu doar la nivelul Municipiului Alba Iulia ci pe întreg teritoriul județului Alba sub deviza „Servește mai presus de sine”.

Sâmbătă, 25 martie 2017: Cupa Snow-Golf Șureanu, ediția a II-a. Vezi programul
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.