sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Reunirea lotului echipei Șurianu Sebeș amânată cu o zi din cauza „incertitudinilor” financiare

Reunirea lotului echipei Șurianu Sebeș amânată cu o zi din cauza „incertitudinilor” financiare

Publicat în 25.01.2017 la ora 16:44

Lucrurile nu par a fi deloc simple pentru Şurianu Sebeş în perspectiva returului Ligii a IV-a, după ce finanţatorul Armando Popescu a părăsit gruparea din „Arini”.

Situaţia financiară a liderului celui de-al 4-lea eşalon este în ceaţă, fiind greu de crezut că preşedintele Daniel Popa va reuşi să acopere bugetul necesar pentru partea a doua a campionatului, cifrat, conform spuselor sale la aproximativ 200.000 de lei.

Astfel, reunirea lotului programată iniţial pentru astăzi a fost amânată pentru o zi, pentru joi, 26 ianuarie, sâmbătă, pe „Pielarul” se va disputa întâiul joc de verificare, cu Voinţa Stremţ, dar sunt multe semne de întrebare ce-şi aşteaptă răspunsul în zilele ce urmează.

Deocamdată, antrenorul Mihai Manea se va prezenta la echipă, dar nu este sigur că va continua pe banca tehnică a primei clasate, aşteptând mai multe lămuriri din partea oficialilor. Situaţia este extrem de încurcată şi în privinţa viitorului tânărului antrenor albaiulian, care depinde în mare măsură de decizia ce va fi luată de Armando Popescu.

Şi din acest punct de vedere, al incertitudinii şi nesiguranţei financiare, Şurianu Sebeş nu are deloc linişte, aceasta pentru că fotbaliştii nu sunt siguri că vor beneficia şi în retur de aceleaşi salarii precum în toamnă, în condiţiile în care se anticipează probleme. Însă „războiul rece” dintre Daniel Popa şi Armando Popescu va face cu siguranţă victime, întrucât jucătorii sunt legaţi prin contracte de Şurianu, dar nu au garanţia că-şi vor încasa drepturile la acelaşi nivel.

Facebook 

Reunirea lotului echipei Șurianu Sebeș amânată cu o zi din cauza „incertitudinilor” financiare
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.