sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Remiză pentru „Trupa din Arini” în primul meci de verificare: Șurianu Sebeș – Voința Stremț 3-3 (1-2)

Remiză pentru „Trupa din Arini” în primul meci de verificare: Șurianu Sebeș – Voința Stremț 3-3 (1-2)

Publicat în 28.01.2017 la ora 15:29

Astăzi, pe „Pielarul”, Șurianu Sebeș și Voința Stremț au încheiat la egalitate, scor 3-3 (1-2), o partidă de verificare,  în care oaspeții au condus în permanență, cu 2-0 și 3-1, fiind egalați doar în minutul 89.

Stremțenii au punctat primii, grație dublei semnate de Tonevici (15 și 25), iar Rahovean a redus scorul, din penalty, în minutul 27. La pauză a fost 1-2, iar la reluare, tot vizitatorii au înscris întâia dată prin I. Popa (53), pentru ca A. Fulea, revenit de la Industia Galda de Jos să marcheze în două rânduri, în minutele 60 și 89.

Probleme majore de efectiv pentru prima clasată în Liga a IV-a, care abia a strâns 12 jucători, după ce s-a produs ruptura din efectiv, prin care 11 fotbaliști, împreună cu antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă vor trece la Performanța Ighiu. În consecință, oficialii Șurianului încearcă să readucă la echipă jucători localnici ce activează în județ.

Echipe: Șurianu (antrenor Doru Oancea): Pojar (Dalia Sport Daia) – Rahovean, Olar (junior), Șt. Radu, M. Neagu – Ludwig, A. Fulea, Ad. Lăcătuș, Comănese – Cl. Marcu, Tocu (junior); a mai intrat Trif; absent Val. Drăgan – învoit;

• Voința Stremț (antrenor Ovidiu Coardoș): Golosie – Morușcă, R. Muntean, I. Popa, Antal, Oprița (Transalpina Șugag), Fostoc, Epure, Rancea, Mara, Tonevici; au mai intrat Rus, Țurcanu, Badea.

Facebook 

Remiză pentru „Trupa din Arini” în primul meci de verificare: Șurianu Sebeș – Voința Stremț 3-3 (1-2)
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.