sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Sebeșeni » Ramona Goția din Sebeş a obținut locul I în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială – 2017

Ramona Goția din Sebeş a obținut locul I în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială – 2017

Publicat în 21.03.2017 la ora 23:07
   

Sebeșanca Ramona Goția a obținut locul I la Gala Naționala a Excelenței în Asistența Socială, la secțiunea asistent social și îngrijiri acordate persoanelor vârstnice la domiciliu.

Ramona este ambiţioasă, dedicată muncii sale şi vârstnicilor pe care îi îngrijeşte. Este tocmai modelul de urmat pentru tinerii asistenţi sociali și tocmai de aceea comunitatea locală şi conducerea Primăriei Sebeş au fost alături de ea şi au susținut-o, ajutând-o să strângă cât mai multe voturi și să ajungă la acest rezultat.

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială este un eveniment organizat, în fiecare an, de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social. Ca şi la ediţiile trecute, Gala a celebrat în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioşi asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

Evenimentul a avut loc în seara de 21 martie 2017, la Ateneul Român din București.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.