Rămâi conectat

Politică

Radu Cristian, consilier PSD: „Construirea pistelor pentru bicicliști, în municipiul Sebeș, trebuie să devină o prioritate!”

sebesinfo.ro

Publicat

în

Astăzi, 3 iunie, sărbătorim Ziua Mondială a Bicicletei, o zi pe care mi-aș fi dorit să o celebrăm cu adevărat, pe două roți, așa cum este normal într-un oraș european.

Din păcate, în municipiul nostru, bicicliștilor nu le-a fost redat respectul cuvenit și nu au, la fel ca și mașinile și pietonii, un spațiu dedicat pentru deplasare.

Sunt un locuitor al Sebeșului, la fel ca dumneavoastră, și îmi doresc un oraș mai curat, mai dinamic, mai bine dotat, cu o CALITATE a VIEȚII superioară celei care există astăzi în municipiul nostru, iar pentru aceasta, pista de biciclete trebuie să fie o prioritate.

România are nevoie de un program național de construire a pistelor de biciclete. În multe orașe, având în vedere aglomerația, ajungem mai repede la destinație cu bicicleta decât cu mașina. Să nu mai vorbim despre beneficiile sportului și protejarea mediului înconjurător!

La mulți ani , tuturor bicicliștilor!

Radu Crstian,
consilier local PSD


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Politică

Publicitate electorală | Gheorghe Nicoară și Corneliu Mureșan fac echipă pentru dezvoltarea comunei Săsciori și județului Alba!

sebesinfo.ro

Publicat

în

Gheorghe Nicoară și Corneliu Mureșan fac echipă pentru dezvoltarea comunei Săsciori și județului Alba!

Gheorghe Nicoară și Corneliu Mureșan vin cu proiecte serioase pentru dezvoltarea comunei Săsciori și județului Alba. Corneliu Mureșan candidează din partea PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, iar Gheorghe Nicoară candidează din partea PSD pentru funcția de primar al comunei Săsciori.

Gheorghe Nicoară, viceprimarul comunei Săsciori, în vârstă de 53 de ani, este candidatul PSD pentru primăria comunei Săsciori. Acesta vine cu proiecte ambițioase, dar realiste, pentru dezvoltarea comunei, precum: absorbția de fonduri europene pentru asfaltarea și modernizarea tuturor străzilor, inclusiv a drumurilor pe care circulă crescătorii de animale (exemplu: Loman-Cărări); construcția unei creșe și investiții în școli și educație; construcția unui ștrand public, cu bazine și SPA, pentru a maximiza potențialul turistic; extinderea alimentării cu apă (inclusiv în satul Laz); construcția de rigole și trotuare în toate satele; dezvoltarea serviciilor medicale; sprijin pentru producătorii locali, antreprenorii locali, crescătorii de animale și fermieri; sprijinirea culturii, a tradițiilor locale, ansamblurilor folclorice și de danturi populare, precum și a echipei de fotbal.

Candidatul PSD la Consiliul Județean Alba este Corneliu Mureșan, în vârstă de 38 de ani, care face echipă cu Gheorghe Nicoară pentru dezvoltarea comunei Săsciori. Acesta este de profesie jurist, fost antreprenor, consilier județean, subprefect și director de instituție publică. Corneliu Mureșan vine cu proiecte durabile pentru dezvoltarea județului Alba: construcția unui nou spital; investiții în infrastructura rutieră în fiecare comunitate; investiții în sistemele de apă-canal și iluminat public; modernizarea școlilor; sprijinirea fermierilor și producătorilor locali; sprijin pentru dezvoltarea turismului pe Valea Sebeșului; scăderea tarifelor la apă potabilă, canalizare și salubritate; transport public de persoane funcțional. Este nevoie de un schimb de generații la conducerea Consiliului Județean Alba!

Votați Gheorghe Nicoară și echipa PSD Săsciori, respectiv Corneliu Mureșan și echipa PSD Alba!

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizatia Județeană Alba / Executat de UNIREA PRES SRL – portal online: https://sebesinfo.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240002.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Dorin Nistor și echipa PNL propusă la Consiliul Local al Municipiului Sebeș și-au depus candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

sebesinfo.ro

Publicat

în

În cursul zilei de luni, 29 aprilie 2024, primarul Dorin Nistor și echipa PNL, pe care acesta o propune pentru Consiliul Local al Muncipiului Sebeș, și-au depus candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

„Vă mulțumesc fiecăruia dintre Dumneavoastră pentru cele 4.369 de semnături care îmi susțin candidatura pentru un nou mandat de Primar al Municipiului Sebeș și pentru cele 4.283 de semnături oferite ca suport echipei de consilieri locali pe care o propun.

Echipa PNL este următoarea:
DORIN NISTOR – candidat pentru un nou mandat de Primar al Municipiului Sebeș
DORIN ALBU, DUMITRU FULEA, LILIANA LORINCZ, VIOREL BOGDAN GĂINAR, DUMITRU POPA, CRINA ALISIE, MIHAI APOLZAN, IOAN POLOȘAN, OVIDIU LUPU, SIMONA ITU, SORIN VLAD, PETRU STOICA, ALEXANDRU MARCU, RADU SĂLIȘTEAN, RADU VARGA, MIRCEA POPIUC, DORU OANCEA, ALEXANDRU RADU, DANIEL COTRUȘ, DENISA IOANA BESOIU, IULIA IFTIME-PAULESCU, MARIUS TOMUȘ, PETRU DUVLEA – candidați pentru mandatele de consilieri locali ai Municipiului Sebeș

Vă mulțumim pentru încredere!”, a transmis Dorin Nistor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Radu Cristian și echipa PSD propusă pentru Consiliul Local al Municipiului Sebeș, și-au depus candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

sebesinfo.ro

Publicat

în

Astăzi mi-am depus candidatura pentru Primăria Municipiului Sebeș, împreună cu echipa noastră de consilieri locali. Dăm startul unei noi etape în evoluția comunității noastre, cu încredere și determinare! Mulțumim europarlamentarului Victor Negrescu pentru prezența sa la depunerea candidaturii noastre!

Iubim Sebeșul și suntem hotărâți să acționăm cu responsabilitate pentru binele cetățenilor. Unul dintre obiectivele noastre principale este acela de a reduce tarifele utilităților publice, astfel încât facturile la apă, canalizare și salubritate să nu mai creeze atacuri de panică. Vom face administrație pentru oameni și vom transforma Sebeșul într-un loc mai prosper, mai sigur și mai prietenos pentru toți cei care îl numesc acasă.

Vrem ca fiecare cetățean să beneficieze de o viață mai bună, iar pentru aceasta vom lucra alături de comunitatea noastră. Avem încredere că, împreună, putem aduce schimbările necesare și vom face tot posibilul pentru a ne asigura că Sebeșul va deveni un loc în care fiecare locuitor se va simți cu adevărat acasă.

Primele locuri la Consiliul local sunt ocupate de:

Medrea Cosmin – cadru didactic
Spatariu Nadia – economist
Salău Marius – administrator
Todoran Raul – inginer
Serbanescu Mihaela – medic
Blaga Lucian – economist
Man Adelina – medic stomatolog
Popa Mircea – inginer
Dragosin Petru Romi – inginer
Totonea Alexandru – manager transport
Nistor Ioana consilier – juridic
Cibu Visalon – economist


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes