sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Portărița Paula Vișan s-a despărțit astăzi pe HC Alba Sebeș

Portărița Paula Vișan s-a despărțit astăzi pe HC Alba Sebeș

Publicat în 19.12.2015 la ora 17:10

Paula_Visan_HC-Alba-SebesHC Alba Sebeș a pierdut în ultima perioada jucătoare pe bandă rulantă, ultimul caz fiind al portăriței Paula Vișan, jucătoare ce a părăsit astăzi echipa nou-promovată.

În consecință, echipa de Liga Națională mai are un singur portar în efectiv, pe tânăra Bianca Curmenț, fiind șanse foarte mari în revenirea Danielei Vălean, de la HCM Rm Vâlcea.

Vișan a venit în vară la Sebeș și este a 3 jucătoare dintre cele transferate în intersezon ce a jucat numai 6 luni la echipa penultimă din Liga Națională, după Cristina Șunea, Alexandra Andrei (ajunsă la SCM Craiova) și Andreea Antoce (în litigiu cu clubul, ar dori să să transfere la Unirea Slobozia).

Cum șansele de evitarea retrogradării sunt reduse, Sebeșul încearcă să reducă și cheltuielile, dar și să alcătuiască un efectiv tânăr, cu care să se atace promovarea în campionatul următor.

• Ionela Gherman, aproape de Sebeș

În cărți pentru un transfer la Sebeș este Ionela Gherman, o handbalistă de 19 ani crescută la Grupul Şcolar Energetic Rm. Vâlcea, care a crezut în vară că a dat prima lovitură a carierei la senioare. O echipă olandeză, Westfriesland SEW i-a oferit un contract de 900 de euro / lună. Jucătoarea a acceptat propunerea, gândindu-se că în paralel ar putea să şi studieze în Olanda. Numai că, ajunsă în ţara respectivă, Ionela Gherman a avut o mare surpriză și s-a trezit lucrând într-o fabrică de ciocolată, fără a mai juca handbal.

Facebook 

Portărița Paula Vișan s-a despărțit astăzi pe HC Alba Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.