sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Antrenorul Mihai Manea și nu mai puțin de unsprezece jucători doresc să plece de la Șureanu Sebeș

Antrenorul Mihai Manea și nu mai puțin de unsprezece jucători doresc să plece de la Șureanu Sebeș

Publicat în 26.01.2017 la ora 21:11

Șurianu Sebeș, lider la zi cu maximum de puncte în Liga a IV-a este în pragul dezintegrării, după despărțirea de finanțatorul Armando Popescu, la reunirea din această seară fotbaliștii refuzând să se antreneze, unsprezece dintre jucători intenționând să plece din „Arini”, împreună cu antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă. 

„Să ni se spună ce facem, care este viitorul, dacă nu mai sunt bani”, a fost mesajul jucătorilor, situația fiind sintetizată plastic de Doru Oancea, cu un citat celebru: „Orice imperiu se distruge din interior”

Antrenorul Mihai Manea a comentat incertitudinea existentă în tabăra primei clasate: „Este frustrant ce se întâmplă! În condițiile date nu mai stau, mai bine merg acasă și sunt deschis la orice ofertă”!

Fotbaliști precum Bănică, Iclănzan, D. Pop, Potopea, Trifa, P. Muntean, M. Cristea, Cl. Oara, Oniche, I. Grozav sau Coltor sunt deciși, în proporție covârșitoare să-și ceară actele prin care să devină liberi de contract și să-și caute alte destinații, „la pachet”, în funcție de opțiunile lui Armando Popescu, sau individual. În fapt este vorba de „lotul” ajuns în „Arini”, în două tranșe, în cursul anului trecut, jucătorii așteptându-și salariile pe luna decembrie și luna ianuarie…

• Armando Popescu, prezent! Negocierile cu Performanța au eșuat!

Apăsați de incertitudinea financiară, echipierii liderului au purtat pe rând discuții individuale cu președintele Daniel Popa, la întâlnirea primei clasate fiind prezent și… Armando Popescu, care a intrat și în vestiar preț de câteva minute. Negocierile acestuia cu reprezentanții Performanței Ighiu au eșuat, astfel că situația jucătorilor de la Șurianu Sebeș ce vor să plece este încă în ceață.

• Daniel Popa: „Dragoste cu forța nu se face”!

Principala solicitare a fotbaliștilor pentru a mai continua la Șurianu Sebeș este legată de chestiunea financiară, solicitându-se păstrarea vechilor înțelegeri. „Toți jucătorii

• Rămâne Doru Oancea și jucătorii localnici!

În viitor, antrenorul Doru Oancea va rămâne la Șurianu, urmând să conteze pe fotbaliștii localnici din lot, în plus președintele Daniel Popa sperând să reușească să-i determine  pe o parte dintre cei unsprezece să se răzgândească!

Lotul prezent la reunire: Bănică, D. Pop – Iclănzan, Potopea, Rahovean, Trif, M. Neagu, Șt. Radu, Trifa, Ludwig, P. Muntean, M. Cristea, Cl. Oara, Val. Drăgan, Lăcătuș, Oniche, Marcu, Comănese (Sportul Petrești), Alin Tocu (junior); absenți: I. Grozav, Weiner, Coltor, Stănilă, Șuteu (Metalurgistul Cugir).

Antrenorul Mihai Manea și nu mai puțin de unsprezece jucători doresc să plece de la Șureanu Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.