sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Peste 1000 de voluntari au participat ieri, 21 aprilie 2018, la o nouă ediție a campaniei „SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!”

Peste 1000 de voluntari au participat ieri, 21 aprilie 2018, la o nouă ediție a campaniei „SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!”

Publicat în 22.04.2018 la ora 17:36

Municipalitatea din Sebeș a coordonat ieri, 21 aprilie 2018, campania de curățenie, „SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!”, aflată în al doilea an de desfășurare.

Acțiunea a avut ca scop principal conştientizarea populaţiei privind respectarea regulamentului de curăţenie a oraşului şi respectarea legii protecţiei mediului.

Au participat peste 1.000 de voluntari, elevi din toate școlile sebeșene, angajați ai serviciilor administrației publice locale, operatorul de salubritate, alături de câteva companii.

Pentru a marca Ziua Pământului, sărbătorită în întreaga lume în data de 22 aprilie, Primăria Municipiului Sebeș a distribuit în școli, fiecărui elev, câte o plantă ornamentală din specia Tisa – Taxus Media Hicksi, de care să se îngrijească și să o planteze acasă.

În mod simbolic, sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 10.30, pe platoul din fața Centrului Cultural “Lucian Blaga” Sebeș, s-a derulat o activitate ecologistă destinată preșcolarilor, care au pictat ghivece, au îngrijit plante și au fost recompensați, alături de toți participanții la curățenie, cu înghețată și șepci oferite de sponsorii și partenerii campaniei.

Reprezentanții Primăriei Sebeș doresc să le mulțumească pe această cale tuturor voluntarilor care au participat de campania de ecologizare.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.